Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнени Дебели Свински Черва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
БахурСвинските черва измиваме много добре. С помощта на машинка за месо със специална приставка пълним червата със сместа....
Домашен бахурИзмиваме свинските черва и започваме да ги пълним внимателно със сместа.
Слагаме в тенджера с вода и варим бахура до готовност....
7
Чорбаджийски бахурНай-напред започваме с измиването на свинските черва, като ги обръщаме и изчистваме добре вътрешната страна....
2
Гранитовски бахурИзмивате добре белия дроб и го нарязвате на дребни кубчета, ако искате бахурът да е бял като Гранитовския трябва да измиете парченцата дроб през няколко...
1
Моят селски бахурПоставяме в дълбока тенджера и варим селския бахур на тих огън около час и половина от завирането....
1
Фасул с бахур
Прибавяме нарязан бахур и доматено пюре (2 с.л.), джоджен. Варим още няколко минути....
Домашен бахур с праз
Свински бял дроб, месото и сърцата нарязваме на ситно и ги слагаме в дълбок съд....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: