Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Черва на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Черва на Скара

Свински Черва на Скара

Разгледай всички 12 избрани предложения за свински черва на скара в Gotvach.bg.
Пържени свински чревца с лукПържени свински чревца с лукСваряваме червата, като след това ги нарязваме на колелца. Лука нарязваме на ситно и в тиган го запържваме....
Свински чревца с кромид лукСвински чревца с кромид лук
Готовите чревца сервираме топли. Страшно мезе са....
Свински чревца с гъби на тиганСвински чревца с гъби на тиган
Добавят се чревцата, гъбите и подправките и се задушават за кратко....
Чревца с яйца на фурнаЧревца с яйца на фурна
Получената хомогенна смес, изливаме при чревцата и отново слагаме във фурната....
Баница с чревца и месоБаница с чревца и месо
Предварително сварените чревца и месото се нарязват на ситно. Разбийте яйцата и ги прибавете към тях....
Ярешки чревца на фурнаЯрешки чревца на фурна
Ярешките чревца на фурна са готови....
Хрупкави чревца на тиганХрупкави чревца на тиган
4
Загряваме тиган (не много горещ) и след като е загрял хубаво, сипваме подправените черва (без никаква мазнина)....
Анешки чревца на фурнаАнешки чревца на фурна
Агнешките чревца се измиват в обилна вода, обръщат се и се измиват повторно, като се трият със сол, за да се отстранят лигавите части....
Огретен с агнешки чревца и шкембеОгретен с агнешки чревца и шкембе
1
Огретенът с агнешки чревца и шкембе се запича за 20 мин. на 180 градуса....
Агнешки чревца и шкембенца на фурнаАгнешки чревца и шкембенца на фурна
1
Чревцата и шкембето се измиват добре и се варят заедно с целината, морковите и лука около 1 час в тенджера по дналягане, след което се изваждат от...
Супа от агнешки чревца с фидеСупа от агнешки чревца с фиде
Залива се с бульон от чревцата и водата. Добавят се чревцата, фидето, джодженът и магданозът....
Плитка от агнешки чревца и сармичкиПлитка от агнешки чревца и сармички
С останалите чревца оплитаме плитка и в двата края завързваме....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
45
30
21
10
Дай твоята оценка: