Еднодневна диета за прочистване на стомаха

Еднодневна диета за прочистване на стомаха

Еднодневна диета

Топлите месеци са най-подходящи за пречистване на организма от токсини. Основната причина е, че именно през горещото време човек е предразположен да консумира повече течности, което е важно за детоксикацията.

Другата причина е, че в горещините човек не се чувства особено гладен и по-лесно може да прочисти стомаха си с бърза диета, без да усети тези дни безкрайно дълги. И тъй като диетата за детоксикация на организма си е мъчителен период, предлагаме ви режим, който продължава само ден и успешно ще изчисти стомаха ви от всичко излишно.

Този детоксикиращ режим е различен – основната напитка в него се приготвя с ръжен хляб. Трябват ви около 200 грама хляб – нарежете го на кубчета и го сложете в дълбок съд. Залейте кубчетата пресен хляб с един литър вряща вода и ги затворете с капак.

Хлябът се оставя в течността между 10 и 12 часа. След това трябва да прецедите тази смес – използвайте няколко слоя тензух за целта. Основната ви напитка е приготвена, а ето какъв е цялостният режим за деня:

- След като се събудите, изпийте чаша зелен чай – без да го подслаждате. Можете да хапнете ябълка след 8 часа, изпийте и чаша от напитката от ръжен хляб. Час по-късно можете да смесите чаша от напитката направена от ръжения хляб и ½ чаша гроздов сок. В 10 часа се пият 2 чаши зелен чай, отново без да го подслаждате.

Ръжен хляб

След един час можете да изпиете отново една чаша от сместа със сок от грозде и течността приготвена от ръжения хляб. За обед освен напитката можете да хапнете и 100 г грозде, а след него не бива да консумирате нищо до 15 часа. Тогава отново е ред на две чаши зелен чай, час след това си направете смес от ½ чаша сок от моркови и сместа от ръжения хляб. В 17 часа изпийте една чаша минерална вода, а в 18 часа – хапнете три сурови пиперки.

След около час пийнете половин чаша от сместа с хляб, смесена със същото количество сок от ябълка или круша. Ако желаете, малко преди сън изпийте чаша зелен чай, който да не е много силен, тъй като той може да ви ободри.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати