Новогодишната диета сваля бързо килограмите след празниците

Новогодишната диета сваля бързо килограмите след празниците

Заедно с подаръците празниците често приключват и с няколко излишни килограма. За да се разделите бързо с последствията от празничното преяждане, силно е препоръчвана новогодишната диета.

Влизането във форма е приоритет за много хора, а статистиката показва, че месец януари е най-доходоносния за диетолози и фитнес инструктори, понеже милиони търсят начини да се отърват от качените по време на празниците килограми.

Голяма част от тях се интересуват от режими, с които бързо да се вталят и отново да влязат в дрехите си без проблем. Ето защо специалистите препоръчват новогодишната диета. Не всеки може да я спазва, но дава сигурни резултати.

Единственото правило при нея е един ден да хапвате, каквото пожелаете, а на следващия – да постите. Професионалистите уточняват, че да постиш не означава да не се храниш.

При постенето позволения прием на калории за дамите е 500, а за господата – 600. Количеството на храна е нищожно и затова само хора със силна воля могат да издържат до края на деня. Но ако подберете правилните продукти, ще се чувствате сити по-дълго.

Новогодишната диета сваля бързо килограмите след празниците

Балансът при този тип диета се постига чрез намаления прием на калории в деня на постите. Минималното хранене компенсира обилното похапване от предния ден.

Според диетолога Иън Марбър хранителният режим е здравословен за организма и го препоръчва на своите клиенти. Освен това дава бързи и трайни резултати.

Хранителният режим трябва да се спазва за най-много 40 дни, а свалените килограми след него ще са между 7 и 10.

През последните години новогодишната диета е предпочитан режим за сваляне на килограми след празниците, но повечето диетолози препоръчват да отслабвате постепенно, за да не навредите на здравето си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати