Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Пиле ИталияПиле Италия
17 Април
Пилето Италия е готово. Рецептата е на ЛЮСИ от кулинария ѝ блог....
Бисквитена торта ИталияБисквитена торта Италия
02 Ноем.
Оставя се в хладилника да омекнат добре. Нарязва се на квадрати и сервираме. Страхотна бисквитена торта за почивните дни! Да ви е сладко!...
Изхвърлянето на храна вече е забранено със закон в ИталияИзхвърлянето на храна вече е забранено със закон в Италия
04 Август
Италия прие законопроект, с който ограничава изхвърлянето на храна. С него супермаркетите ще бъдат насърчавани да дават непродадената храна на нуждаещите се....
Как правилно да съхраним остатъците от хранатаКак правилно да съхраним остатъците от храната
26 Дек.
Също така е много важно да се знае, че остатъците от храна не бива да се претоплят повече от един път. Ако не сте успели да изядете цялото количество, което сте затоплили, то най-добре го изхвърлете....
Кекс Ангелска храна (Angel Foof Cake)Кекс Ангелска храна (Angel Foof Cake)
26 Април
Кексът Ангелска храна (Angel Foof Cake) е готова....
Неустоими аранчини - вкус от ИталияНеустоими аранчини - вкус от Италия
19 Юли
Неустоимите аранчини - вкус от Италия са готови....
Животно според зодията – ето какво да си вземетеЖивотно според зодията – ето какво да си вземете
20 Август
Ако се чудите какъв домашен любимец да си вземете, няма по-хубаво от това да заложите на сродния ви по душа. Проверете! pageОвен – пор Приликите им са предимно в характера, но не само....
Няколко съвета, ако искате да си вземете коткаНяколко съвета, ако искате да си вземете котка
04 Юли
Най-напред, решете дали искате да си вземете малко котенце или котка в по-напреднала възраст....
Преди да вземете решение, задайте си тези въпроси!Преди да вземете решение, задайте си тези въпроси!
29 Август
Не оставяйте твърде дълго без храна. Преди да вземете емоционално заредено решение, най-добре хапнете;/page page2. Ако сте ядосани Гневът може и да е нормална реакция, но е и доста неприятно чувство....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Вече имате ясен отговор на въпроса как да карамелизираме лук....
Класическо тирамису с вкус на ИталияКласическо тирамису с вкус на Италия
20 Окт.
Трябва да завършите домашната торта с крем. Поръсете с какао или шоколадови стърготини. Приберете класическото тирамису с вкус на Италия в хладилник да стегне....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Италия разреши кражбата на храна, ако си бездомен и гладенИталия разреши кражбата на храна, ако си бездомен и гладен
11 Май
2
Върховният съд в Италия реши да не подвежда под отговорност бездомните и безработни хора, които крадат дребно количество храна от магазините в страната....