Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фазан с ябълкиСокът от печения фазан се обезмаслява с няколко лъжици плодов сок или вода, като се оставя да кипне. Поднася се в сосиера....
15 Март
Печен фазан с плънкаНай - напред се приготвя плънката. Запържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Пълнен фазан с оризЗашийте птицата и сложете в намазнена тава с малко вода да се пече в умерено загряна фурна. От време на време мажете фазана с вино и масло....
09 Март
Фазан с кисело зелеЗа това ястие може да се вземат по - стари фазани. Почистеният фазан се увива в сланината и се пече в масло до полуомекване на месото.
В огнеупорен съд се пържи в масло лукът, докато стане златист....
22 Дек.
Фазан с ябълков сосСложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло.
Изсипете половината от соса, останал в тиган....
28 Април
Задушен фазан с ябълкиРазрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло....
17 Май
Печен фазан с плънкаНай - напред се приготвя плънката. Запържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Фазан с кисело зелеЗа това ястие може да се вземат по - стари фазани. Почистеният фазан се увива в сланината и се пече в масло до полуомекване на месото.
В огнеупорен съд се пържи в масло лукът, докато стане златист....
22 Дек.
Фазан на фурнаМалко преди да стане готово ястието с фазан, добавете маслините и запечете без фолио.
Фазан на фурна - вкусна рецепта от дивечово месо....
30 Дек.
Фазан с ябълки и КалвадосПоловината сметана се прибавя по време на готвенето. Извадете тавата и махнете фазана.
Оставете соса да се редуцира, след което го пасирайте. Върнете соса и фазана в тавата....
18 Септ.
Печен фазан с нар и ликьорЩом се зачерви беконът, градусите се намаляват на 200 и фазанът се пече още около час.
Птицата се изважда от тавата и се слага в голяма чиния....
29 Януари
Готвен фазан по селскиПочистеният и добре измит фазан се обезкостява и реже на порции. Всяка от тях се запържва с масло в касерола, след което се отстранява....
17 Април
1
Ориз с фазан по ловджийскиПочистваме, измиваме и нарязвяме на порции фазана, като го заливаме с малко вода, посоляваме и го слагаме да ври....
01 Април
Как се вари царевицаЦаревицата е много вкусна и хранителна и е подходяща както за салати, така и за супи и ястия, а също така и за директна консумация.
Важното е да я сварите правилно, за да може тя да не изгуби полезните си вещества, а...
09 Дек.
7
Колко време се вари супа?Супите са от най-предпочитаните рецепти за дневно меню. Те са много полезни за здравето, не изискват много време, нито специални кулинарни умения.
Като най-здравословни се сочат бистрите супи, които се приготвят от зеленчуци...
02 Август
1
Задушен фазанКогато месото омекне, сосът се разбърква с половината сметана. Фазанът се сервира в порцеланова чиния, залят с останалата сметана....
22 Окт.
2
Печен фазанПочистете фазана, измийте го и го подсушете. Смесете равни части вода и оцет иго оставете да се кисне за 1 денонощие. След това отцедете фазана и го посолете....
28 Май
Пълнен фазанВсичко се разбърква добре.
Напълнете фазана с приотвената плънка и зашийте отвора. Сложете фазана в намазнена тава и го покрийте с филийки бекон....
26 Март
Задушен фазанКогато месото омекне, сосът се разбърква с половината сметана. Фазанът се сервира в порцеланова чиния, залят с останалата сметана....
22 Окт.
2
Гювеч с фазанДоливаме вода, колкото да се покрият всички продукти.
Затваряме и печем 2 часа на 200 градуса.
Гювечът с фазан е готов....
06 Януари
Фазан със сосСложете вътре фазана и го запържете съвсем кратко, като го обръщате, така че да се запече равномерно от всички страни....
14 Май
Лесен печен фазанПочистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа.
След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....
01 Август
Мус от фазанФазанът се сварява до омекване на месото. След което се обезкостява.
Свареното месо от фазан се смила на машина поне 2-3 пъти през гъста решетка, като целта е да се получи по-гъсто пюре....
22 Септ.