Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически ябълков пайКласически ябълков пай
26 Април
Намажете ябълковия пай с разбит жълтък. Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Ето така се прави блат за торта....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Класически ябълков щруделКласически ябълков щрудел
30 Юли
Пече се на 250 градуса до зачервяване. Като изстине шруделът се поръсва с пудра захар. Класическият ябълков щрудел е готов....
Класически Ябълков КрамбълКласически Ябълков Крамбъл
27 Януари
Класическият Ябълков Крамбъл е готов....
Шведски ябълков пайШведски ябълков пай
07 Май
Ябълковият пай се пече на 180 градуса до златиста коричка около 60 мин. Паят се сервира горещ с топка сладолед/сметана или студен. Шведският ябълков пай е много вкусен! Източник: Cause it`s Always Delecious...
Английски ябълков пайАнглийски ябълков пай
15 Май
4
Направете кладенче в средата и изсипете мазнината и малко хладка вода, така че да се получи твърдо тесто. Разточете го....
Орехово-ябълков пайОрехово-ябълков пай
09 Ноем.
1
Останалото тесто разточете на малки лентички, които се оформят върху плънката като решетка. Печете ябълковия пай в загрята фурна до готовност....
Бърз ябълков пайБърз ябълков пай
22 Януари
2
След като изстине, се поръсва с пудра захар....
Селски ябълков пайСелски ябълков пай
22 Май
Селският ябълков пай е готов....
Ябълков пай РозаЯбълков пай Роза
11 Април
1
Щом течността се изпари, снемете от котлона и оставете да се изстуди. Напълнете пая с нея....
Шоколадов ябълков пайШоколадов ябълков пай
13 Януари
Много вкусен шоколадов ябълков пай....
Холандски ябълков пайХоландски ябълков пай
24 Дек.
3
Аз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай. Намазнете форма за печене с подвижни страни. Разточете 3/4 от тестото и го поставете в тавата....
Превъзходен ябълков пайПревъзходен ябълков пай
12 Май
Първа стъпка от рецептата за нашия класически ябълков пай е да направим масленото тесто за пай....
Лесен ябълков пайЛесен ябълков пай
01 Юли
В тава се разтапя 1 пакет масло и се оставя да стегне в хладилник. Мелят се орехите, белят се ябълките и се нарязват на тънки филийки. В отделен съд разбиваме яйцата, захарта, брашното, ванилията и бакпулвера....
Диетичен Ябълков ПайДиетичен Ябълков Пай
20 Март
Разбъркваме и намазваме с тази смес с помощта на четка подредените ябълки. Печем на 180 градуса около 20 минути. Оставяме пая да се охлади преди сервиране....
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
03 Окт.
1
Сгъват се краищата на тестото навътре с пръсти, за да не изтече плънката. Намазва се с разбито яйце, поръсва се със захар. По средата на тарта се правят с остър нож четири разреза около 3-4 см....
Невидим ябълков пайНевидим ябълков пай
03 Март
Нарязва се на тортени парчета Източник: Il cucchiaio d`argento Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават от ябълките, не се забелязват, те сякаш изчезват някъде, а едновременно с...
Красив ябълков пайКрасив ябълков пай
05 Март
Пресяваме брашното и правим кладенче. Прибавяме яйцата, маслото и захарта. Месим средно твърдо тесто и го разделяме на две части. Първата част разточваме с точилката....
Сочен ябълков пайСочен ябълков пай
19 Януари
Поставя се отново във фурната на слаби градуси (около 160), само на горен реотан, докато се зачерви. Готовият ябълков пай се консумира изстинал....