Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически ябълков пайНамажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
26 Април
Как се прави перлена захарПредлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
20 Април
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове.
Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка.
Посочено е, че солта е по желание....
06 Юли
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
20 Май
1
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес.
Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
25 Окт.
Класически ябълков щруделПече се на 250 градуса до зачервяване. Като изстине шруделът се поръсва с пудра захар.
Класическият ябълков щрудел е готов....
30 Юли
Шведски ябълков пайЯбълковият пай се пече на 180 градуса до златиста коричка около 60 мин.
Паят се сервира горещ с топка сладолед/сметана или студен.
Шведският ябълков пай е много вкусен!
Източник: Cause it`s Always Delecious...
07 Май
Английски ябълков пайНаправете кладенче в средата и изсипете мазнината и малко хладка вода, така че да се получи твърдо тесто. Разточете го....
15 Май
4
Орехово-ябълков пайОстаналото тесто разточете на малки лентички, които се оформят върху плънката като решетка. Печете ябълковия пай в загрята фурна до готовност....
09 Ноем.
1
Ябълков пай РозаЩом течността се изпари, снемете от котлона и оставете да се изстуди. Напълнете пая с нея....
11 Април
1
Холандски ябълков пайАз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай.
Намазнете форма за печене с подвижни страни. Разточете 3/4 от тестото и го поставете в тавата....
24 Дек.
3
Превъзходен ябълков пайПърва стъпка от рецептата за нашия класически ябълков пай е да направим масленото тесто за пай....
12 Май
Лесен ябълков пайВ тава се разтапя 1 пакет масло и се оставя да стегне в хладилник. Мелят се орехите, белят се ябълките и се нарязват на тънки филийки. В отделен съд разбиваме яйцата, захарта, брашното, ванилията и бакпулвера....
01 Юли
Диетичен Ябълков ПайРазбъркваме и намазваме с тази смес с помощта на четка подредените ябълки.
Печем на 180 градуса около 20 минути.
Оставяме пая да се охлади преди сервиране....
20 Март
Американски ябълков пайСгъват се краищата на тестото навътре с пръсти, за да не изтече плънката.
Намазва се с разбито яйце, поръсва се със захар. По средата на тарта се правят с остър нож четири разреза около 3-4 см....
03 Окт.
1
Невидим ябълков пайНарязва се на тортени парчета
Източник: Il cucchiaio d`argento
Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават от ябълките, не се забелязват, те сякаш изчезват някъде, а едновременно с...
03 Март
Красив ябълков пайПресяваме брашното и правим кладенче. Прибавяме яйцата, маслото и захарта. Месим средно твърдо тесто и го разделяме на две части.
Първата част разточваме с точилката....
05 Март
Сочен ябълков пайПоставя се отново във фурната на слаби градуси (около 160), само на горен реотан, докато се зачерви. Готовият ябълков пай се консумира изстинал....
19 Януари