Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Киш Лорен с бекон и кашкавалКогато започне да се сгъстява, се изключва и изсипва върху бутертестото.
Поставяте във фурна киша, да се пече за още около 30 минути на 170 °C.
Киш Лорен с бекон и кашкавал е разкош на вашата маса :)...
17 Окт.
Киш Лорен с бекон и спанакПосле се е пренесъл във Франция в региона на Лорен и от там се води името му Киш Лорен....
09 Май
Киш ЛоренВътрешността на киш Лорен трябва да остане кремообразна и внимавайте да не го препечете....
02 Март
10
Пица Киш ЛоренОставете сместа да се охлади, а междувременно разстелете тестото в малка тавичка, предварително намазнена с масло....
02 Юни
2
Как се прави перлена захарПредлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
20 Април
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове.
Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка.
Посочено е, че солта е по желание....
06 Юли
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
20 Май
1
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес.
Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
25 Окт.
Патешко магре с картофено пюре и киш ЛоренПрезентираме, както ни хареса патешко магре с картофено пюре и мини Киш Лорен....
15 Април
Кулинарен учебник: Как се прави перфектен кисел?Киселите са лек, вкусен и ароматичен десерт, а много от тях са и с голямо съдържание на витамини, плодова захар и плодови киселини.
Те се приготвят както от пресни или сушени плодове, така и от плодови сиропи, компоти...
14 Април
Как се прави перфектен чай според специалиститеКак да съхраняваме чая, за да има перфектен вкус?
Дръжте чай в запечатан контейнер, за да е свеж, да не се овлажни или да попие други миризми от вашата кухня;/page
page5....
19 Март
Перфектен КадаифСлед като изстине, се залива с горещ захарен сироп.
Може да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
20 Май
Перфектен ХумусБлендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус.
Чесънът и подправките са в количество по вкус.
Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
22 Окт.
Как се прави класически ябълков пайЯбълковият пай е сред онези класически десерти, които никога няма да бъдат пренебрегнати през времето....
16 Юни
Малки прави баничкиПрегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички.
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...
30 Ноем.
Перфектен Шоколадов МусБелтъците се разбиват на твърд сняг с останалото количество захар.
Към шоколадовата смес първо разбъркайте жълтъците с алкохола, а след това внимателно объркайте с белтъците, като ги добавяте на части....
01 Февр.
Перфектен Ориз БасматиОриз Басмати се отглежда в подножието на Хималаите в северозападна Индия. Счита се, че това е от онези хранителни продукти, които правят големи промени в кулинарията....
06 Февр.
4
Перфектен домашен кексВсичко се разбива с миксер. Една част от кекса се отделя и в нея се слага какао.
После във формата се слага, първо, от бялата част, после кафявата и накрая пак бялата....
20 Юни
Перфектен винен кебапНарязаното свинско на парчета изпържете в сгорещено олио в подходящ съд на котлона.
Към края на пърженето прибавете нарязаните лук и морков. След малко прибавете червения пипер и разбъркайте.
Скоро излейте виното...
29 Март
1
Как се правят класически равиоли стъпка по стъпкаКласическите равиоли се правят с италианско брашно, което е с повишено съдържание на глутен. Това ги прави стегнати и жилави, те не се размекват и разпадат при топлинната обработка....
30 Март