Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически киш ЛоренКласически киш Лорен
22 Ноем.
Класическият киш Лорен е готов....
Киш Лорен с див лукКиш Лорен с див лук
31 Януари
Да ви е вкусно с този любим киш Лорен с див лук!...
Киш Лорен с бекон и кашкавалКиш Лорен с бекон и кашкавал
17 Окт.
Когато започне да се сгъстява, се изключва и изсипва върху бутертестото. Поставяте във фурна киша, да се пече за още около 30 минути на 170 °C. Киш Лорен с бекон и кашкавал е разкош на вашата маса :)...
Киш Лорен с бекон и спанакКиш Лорен с бекон и спанак
09 Май
После се е пренесъл във Франция в региона на Лорен и от там се води името му Киш Лорен....
Киш ЛоренКиш Лорен
02 Март
10
Вътрешността на киш Лорен трябва да остане кремообразна и внимавайте да не го препечете....
Пица Киш ЛоренПица Киш Лорен
02 Юни
2
Оставете сместа да се охлади, а междувременно разстелете тестото в малка тавичка, предварително намазнена с масло....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Ето така се прави блат за торта....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Патешко магре с картофено пюре и киш ЛоренПатешко магре с картофено пюре и киш Лорен
15 Април
Презентираме, както ни хареса патешко магре с картофено пюре и мини Киш Лорен....
Кулинарен учебник: Как се прави перфектен кисел?Кулинарен учебник: Как се прави перфектен кисел?
14 Април
Киселите са лек, вкусен и ароматичен десерт, а много от тях са и с голямо съдържание на витамини, плодова захар и плодови киселини. Те се приготвят както от пресни или сушени плодове, така и от плодови сиропи, компоти...
Как се прави перфектен чай според специалиститеКак се прави перфектен чай според специалистите
19 Март
Как да съхраняваме чая, за да има перфектен вкус? Дръжте чай в запечатан контейнер, за да е свеж, да не се овлажни или да попие други миризми от вашата кухня;/page page5....
Перфектен КадаифПерфектен Кадаиф
20 Май
След като изстине, се залива с горещ захарен сироп. Може да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
Перфектен ХумусПерфектен Хумус
22 Окт.
Блендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус. Чесънът и подправките са в количество по вкус. Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
Как се прави класически ябълков пайКак се прави класически ябълков пай
16 Юни
Ябълковият пай е сред онези класически десерти, които никога няма да бъдат пренебрегнати през времето....
Малки прави баничкиМалки прави банички
30 Ноем.
Прегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички. Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Перфектен Шоколадов МусПерфектен Шоколадов Мус
01 Февр.
Белтъците се разбиват на твърд сняг с останалото количество захар. Към шоколадовата смес първо разбъркайте жълтъците с алкохола, а след това внимателно объркайте с белтъците, като ги добавяте на части....
Перфектен Ориз БасматиПерфектен Ориз Басмати
06 Февр.
4
Ориз Басмати се отглежда в подножието на Хималаите в северозападна Индия. Счита се, че това е от онези хранителни продукти, които правят големи промени в кулинарията....
Перфектен домашен кексПерфектен домашен кекс
20 Юни
Всичко се разбива с миксер. Една част от кекса се отделя и в нея се слага какао. После във формата се слага, първо, от бялата част, после кафявата и накрая пак бялата....
Перфектен винен кебапПерфектен винен кебап
29 Март
1
Нарязаното свинско на парчета изпържете в сгорещено олио в подходящ съд на котлона. Към края на пърженето прибавете нарязаните лук и морков. След малко прибавете червения пипер и разбъркайте. Скоро излейте виното...
Как се правят класически равиоли стъпка по стъпкаКак се правят класически равиоли стъпка по стъпка
30 Март
Класическите равиоли се правят с италианско брашно, което е с повишено съдържание на глутен. Това ги прави стегнати и жилави, те не се размекват и разпадат при топлинната обработка....