Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нахранете мозъка и интелекта си с тези продукти! Наистина действатФокусът на изследването бил върху части от темпоралния кортекс, тъй като тази област на мозъка е важна за поддържането на кристализираната интелигентност....
30 Август
Нахранете детето си с тези лесни и питателни рецептиИзисква кратка топлинна обработка и се комбинира чудесно с всички зеленчуци и млечни продукти. Пилешките хапки с корнфлейкс са любима храна за много деца....
10 Февр.
Любимата шкембе чорба на мъжа миВкусотия страшна е любимата шкембе чорба на мъжа ми.
Добър апетит!...
21 Април
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
21 Септ.
1
Пържоли Изяж си пръститеПържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
10 Февр.
Торта без млечни продуктиПърво се приготвя блатът - орехите се накисват във вода за около 3-4 часа. След това се отцеждат, измиват със студена вода, изсушават се във фурната на 50 градуса. След това се смилат фино в блендер.
За украса на тортата...
14 Септ.
Кекс с малко продуктиРазбиваме с миксер майонезата и захарта.
Постепенно добавяме водата, брашното, есенцията и бакпулвера при постоянно разбиване.
Изсипваме сместа в намаслена тавичка и печем на 200 градуса до готовност.
Поръсваме...
10 Март
Козунак с домашни продуктиПродуктите ви трябва да са на стайна температура, а млякото - топло, но не горещо, да ви трае пръстът.
Активирайте маята с малко захар, мляко и брашно....
16 Април
Салата с млечни продуктиДобре е да изчакате около час, преди да сервирате, за да се смесят по-добре продуктите, но за тази оставете сместа в хладилник.
Наслагвате в чинии....
16 Април
Кекс без млечни продуктиЯйцата се разбиват заедно със захарта на пяна с миксер. После се добавят олио и вода. Продължава се с разбъркването с тел.
След това се добавят бакпулвер, ванилия, канела и сода. Брашното се добавя по малко и постепенно...
25 Август
Тони крие мъжа сиПевицата Тони, която през последно време никаква я нямаше, възроди клубните си участия, защото се вдъхновила от новата си любов. Тя обаче я крие яростно като лъвица малкото си и не иска да сподели дори името на любимия...
21 Август
Тези продукти съдържат живи бактерииМного е важно саламурата да не съдържа оцет - тя трябва да е натурална и да съдържа живи и полезни ензими, които насърчават растежа на полезните бактерии.
3....
09 Април
Нахранете вундеркинда със сьомгаТо е жизнено необходимо на детето, защото стимулира активната дейност и растежа, което е важно за младия организъм. Ориентирайте се към месо на младото теле, което е богато на витамин D....
26 Окт.
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
03 Март
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
26 Септ.
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
11 Юни
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
18 Април
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
08 Февр.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защоИма обаче продукти, които са в негова вреда. И макар да са обявени за добри за кожата - те не са.
Едни от най-често използваните и добавяни в маските за лице продукти се оказват най-вредни....
29 Май
Руска салата от домашни продуктиПосочените количества на продуктите са ориентировъчни и според вкуса ми. Вие можете да ги коригирате според вашите предпочитания.
Руската салата от домашни продукти е страхотна....
04 Дек.