Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Правилният поливен режим на краставицитеОколо 95-98 процента от съдържанието на краставиците се състои от вода. Това обяснява защо те са влаголюбива култура. Те са е капризен зеленчук и реагират доста остро на агротехническите въведения като намаляват добивите...
17 Февр.
Правилният поливен режим на чушкитеАко чешките не растат добре и дават лоша реколта, много вероятно е причината да се корени в неправилен поливен режим....
27 Януари
Разтоварващ режим след празничното похапванеСпрете с безразборното консумиране на сладки и солени калорийни бомби.
За да успеете бързо да влезете във форма, най-добре е да стартирате разтоварващия си режим след Ивановден....
05 Януари
3
Правилният хранителен режим за подсилване на паметта!Похапвайте риба поне два пъти в седмицата, за да усвоите така важните омега-3 мастни киселини....
08 Дек.
Маслени сладки с вино и сладко от сливиВ началото на всеки от тях слагаме сладко от сливи. Навивам ги на пура.
Редим в тава намазана с олио и посипана с брашно. Печем на 180 градуса в загрята фурна.
Поръсваме обилно с пудра захар....
27 Май
1
Сладки от маслено тесто със сладко от черешиОформят се малки топчета и в средата се поставя сладко от череши.
Пекат се....
06 Юни
Сладко с круши на фурнаДолейте водата и сложете да се пекат за около 2 часа на 180 градуса.
Готово е, когато сиропът се сгъсти.
Разсипете горещото сладко в бурканчета, затваряйте ги с капачки и ги обърнете надолу, докато изстинат....
31 Август
Кето сладки с малиново сладкоПърво се прави сладкото. Малините се слагат в касеролка. Бъркат се на среден огън, докато се сгъсти. Сладкото се изсипва в купичка и оставя да изстине. Накрая се подслажда на вкус....
28 Дек.
Сладкиш със сладко и кокосПечем на 170 градуса до суха клечка. Изваждаме сладкиша и още горещ ръсим с кокоса.
Сладкишът със сладко и кокос е готов....
05 Септ.
2
Маслени сладки с кайсиево сладкоГотовите празнични сладки се намазват с помощта на четка със сладко от кайсии и се овалват или поръсват с кокосови стърготини - и двата вида сладки....
30 Юли
Сладкиш със сладко и сметанаРазпределете кокосовия крем отгоре, а върху него и изстиналото и сгъстено вече сладко.
Разрежете сладкиша на квадратчета и съхранявайте в хладилник.
Сладкишът със сладко и сметана е готов....
01 Август
2
Сладкиш със сладко и орехиНакрая добавете брашното, бакпулвера и канелата и разбъркайте до получаване на гладка смес.
Разбъркайте със сладкото. Намазнете и набрашнете тавичка и изсипете сместа вътре....
12 Септ.
Сладкиш със сладко и белтъциНамазваме сладкиша със сладко, каквото обичаме, и отгоре намазваме с разбитите на гъст сняг белтъци и връщаме във фурната да се запекат белтъците до розово.
След като се охлади нарязваме на ромбчета....
10 Април
Слепени сладки с малиново сладкоПечем в загрята фурна на 180 градуса за 8-10 минути и изваждаме от тавата да се охладят.
Две по две се слепват с малка лъжичка малиново сладко. Страхотни за гости и за похапване през деня! Да ви е сладко!...
02 Август
Паниран кашкавал за кето режимЗагрейте олиото в тиган и панирайте кашкавала до получаване на апетитна коричка.
Панираният кашкавал за кето режим е готов....
10 Септ.
Сладко от череши на фурнаСлед това насипваме сладкото в предварително измити и подсушени бурканчета и ги стерилизираме около 5 минути.
След това ги обръщаме с капачките надолу.
Сладкото от череши на фурна е готово....
14 Януари
Сладко от круши на фурнаТака приготвено, това сладко от круши на фурна е с прекрасен аромат и вълшебен сладък вкус....
23 Август
Сладко от праскови на фурнаНа следващия ден сложете сладкото от праскови да се пече в умерена фурна до типичната за сладко гъстота на сиропа - капката не трябва да се разтича по чиния....
04 Дек.
Сладко от джанки на бабаСладкото от джанки разсипвате в чисти и сухи бурканчета, докато е още горещо и се обръщат с капачката надолу.
Завийте ги с кърпа и оставете така, докато бурканчетата със сладкото от джанки на баба се охладят....
20 Юли
2
Сладко от Дюли на ФурнаРазбъркваме и оставяме сладкото да се пече във фурната за около час на умерено силна температура. Внимавайте с температурата, за да не кипне. От време на време разбъркваме....
05 Март