Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как нахутът се превърна в модаКак нахутът се превърна в мода
12 Април
През 2007 г. Порви Патодия, която има индийски произход, е бременна и си дава сметка, че яде прекалено много чипс. Желанието ѝ да хапва солени снаксове и чипс е постоянно. Тогава се запитах - какво друго мога да ям,...
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
Разбъркваме в шейкър водката, ликьора, лимоновия сок, яйчния белтък и леда, докато се охлади добре. Пресипваме в охладена коктейлна чаша. Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко?...
Ще се превърнат ли САЩ в пустиня?Ще се превърнат ли САЩ в пустиня?
24 Февр.
Днес обаче пред страната стои реален и напълно възможен развой на събитията, при които цялата югозападна част на страната ще се превърне в пустиня....
Трайна ондулация - връща ли се пак на мода?Трайна ондулация - връща ли се пак на мода?
25 Юли
Всички, които се занимават с мода или следят модните тенденции, знаят правилото, че в модата всяко ново нещо е добре забравено старо. Това, което се наблюдава по модните подиуми, го потвърждава. Днешните модни колекции...
Основите на веганствотоОсновите на веганството
01 Ноем.
Има различни сектори на веганството, включително суровото веганство и макробиотичното веганство....
Гордън Рамзи приема веганствотоГордън Рамзи приема веганството
23 Април
Той обяви промяната в навиците си, като публикува кадър на веган пица, над която написа: Ще дам шанс на веганството... Да, хора, правилно чухте....
Основни правила на веганствотоОсновни правила на веганството
19 Септ.
Какво може да донесе веганството като ползи за човешкото тяло и има ли рискове от практикуването му? Веганството като начин на хранене без съмнение влияе положително върху човешкия организъм и здраве....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
Ето така се осолява сланина....
Преслава се превърна в ГалкаПреслава се превърна в Галка
28 Май
Миро пък влезе в ново амплоа и се превърна и в откривател на нови таланти. Във версията на Преси и финалиста й Тодор парчето на Каризма имаше съвсем ново звучене....
Помните ли Жаси от Сделка или не! Ето в какво се превърнаПомните ли Жаси от Сделка или не! Ето в какво се превърна
21 Август
Въпреки това не се превърна в класическа домакиня, отдала се изцяло на дома и семейството си. Жаси изненада всички, като демонстрира убийствено тяло и мускули, с каквито малко майки могат да се похвалят....
Хипарството отново е на мода! Ето как да се превърнеш в бохо мацкаХипарството отново е на мода! Ето как да се превърнеш в бохо мацка
02 Юни
Както знаете модата непрекъснато се сменя и визии, които са били модерни в миналото, пак са актуални. Ето защо не бива да се учудвате, че бохемиският хипи стил отново е предпочитан сред младите. Роклите, туниките и полите...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
29 Март
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
14 Ноем.
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
06 Май
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
01 Април
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
30 Ноем.
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
27 Юли
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
27 Май
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Гладиатор ли! Вижте в какво се е превърнал Ръсел Кроу (СНИМКИ)Гладиатор ли! Вижте в какво се е превърнал Ръсел Кроу (СНИМКИ)
30 Май
Ръсел Кроу беше един от най-привлекателните холивудски актьори. Години наред той пленяваше женските сърца с визията си, а когато се появи във филма Гладиатора, момичетата бяха в еуфория от спортното му тяло. За жалост...