Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с четири сиренаРизото с четири сирена
23 Май
Загрейте заедно четирите вида сирена и щом се разтопят ги овкусете с черен пипер и сол. Смесете с ориза, поръсете с магданоз и сервирайте....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Ризото с патладжаниРизото с патладжани
15 Март
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с телешкоРизото с телешко
18 Април
Извадете вече готовото ризото и го оставете да изстине. Сега идва ред на телешкото. Овкусете го със соев сос, риган и осолете. На оребрен тиган поставете и останалото масло....
Ризото с аспержиРизото с аспержи
14 Февр.
Избират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15 мин. Прехвърлят се в блендер и се разбива до получаването на гладка смес...
Ризото с грейпфрутРизото с грейпфрут
13 Януари
След 10 мин. се добавя маслото и още от бульона, като се бърка и се изчаква да бъде поета цялата течност. За да бъде сварен оризът са му нужни около 15-18 мин. Овкусява се със солта и черния пипер....
Ризото с къриРизото с къри
11 Дек.
Лукът и целината се запържват на умерена температура около 5 мин. Добавя се оризът като се бърка около 2 мин. Добавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари, а след това и зеленчуковият бульон се добавя постепенно...
Ризото с каймаРизото с кайма
13 Май
4
Овкусете с подправки и поднесете ризотото с кайма топло....
Ризото с рибаРизото с риба
25 Май
1
Водата трябва да е общо 1 л, но се добавя на части, след като оризът я поеме. Добавете накрая и рибата заедно с маслото, поръсете със ситно нарязаните копър и магданоз и отстранете от котлона....
Ризото с шункаРизото с шунка
13 Ноем.
2
Може да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
Ризото с доматиРизото с домати
06 Юли
Добавете малко от бульона, разбъркайте и продължете да сипвате от бульона, докато оризът се свари. Прибавете боба и пармезан, разбъркайте за още няколко минути. Сервирайте ризотото с босилек и пармезан....
Ризото с ягодиРизото с ягоди
22 Февр.
1
След като се запържи лукът в зехтина, се изважда и се добавя оризът, който се пържи около 2 мин. Прибавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари. Прибавя се 1/2 ч.ч. от бульона. Държи се на огъня, докато оризът...
Ризото в таваРизото в тава
06 Януари
След като извадим тавата от фурната, добавяме настъргания кашкавал и разбъркваме, за да се разтопи....
Ризото с шафранРизото с шафран
24 Май
Продължете да готвите, като прибавяте по малко от бульона, в продължение на 20 минути. Добавете водата с шафрана, оставащото масло и пармезана....
Ризото в мултикукърРизото в мултикукър
26 Април
1
Уредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря. След като ризотото е готово, се оставя на програма за поддържане на топлина. Ризотото в мултикукър е готово....
Ризото с гъбиРизото с гъби
07 Февр.
Хубавото ризото е с кремообразна консистенция. След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан. Може по желание да се поръси с магданоз. Ризотото с гъби е готово....
Ризото с коприваРизото с коприва
18 Февр.
Първо, слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото....
Ризото с КладницаРизото с Кладница
03 Април
Така ще постигнете така типичната за ризотото кремообразност....
Ризото с тръбенкиРизото с тръбенки
31 Окт.
Сервирайте разкошното ризото на момента, за да се усещат стегнатите зрънца ориз, обвити в кремообразна субстанция. При изстиване, ориза си поема всичко и ризотото губи автентичното си очарование....
Ризото с калмариРизото с калмари
17 Окт.
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз. Ризотото с калмари е много вкусно....
Ризото с тикваРизото с тиква
21 Септ.
Ризотото с тиква е страхотна идея за различна и интересна вечеря. Добър апетит!...