Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни и бързи ябълкови сладкишиВкусни и бързи ябълкови сладкиши
09 Февр.
Сладкишът се пече в умерена фурна докато стане готов. Ще е чудесно, ако го поднесете с чаша кафе. Ябълкови мъфини И когато говорим за вкусни ябълкови сладкиши, не може да подминем и мъфините....
Постни сладкиши с ябълки по време на коледните постиПостни сладкиши с ябълки по време на коледните пости
06 Дек.
Изключването на определени продукти по време на постенето може да създаде затруднения в приготвянето а сладки ястия....
Най-модерните якета тази есенНай-модерните якета тази есен
04 Ноем.
И в този ред на нещата сега е най-подходящото време да се огледате за топло яке, което да ви служи вярно през по-студените дни. През този есенно-зимен сезон някои стари тенденции се завръщат отново....
Вълнообразни вежди – хитът тази есенВълнообразни вежди – хитът тази есен
31 Август
Най-вероятно за него се използва лепило, което държи получените форми статични за по-дълго време. Вълнообразните вежди са на пръв поглед доста нестандартни....
Какво е модерно тази есен?Какво е модерно тази есен?
09 Ноем.
Идеалното време, в което можем да експериментираме с дължини, различни платове и комбинации от дрехи, да се заиграем с модата и с детайлите, които в никакъв случай не трябва да бъдат пренебрегвани....
Туршията, която се превърна в хит тази есенТуршията, която се превърна в хит тази есен
11 Ноем.
Туршията е любима на много от нас, но за безупречното ѝ приготвяне е необходим опит, усет и любопитство. Майсторството на приготвянето на хубавата туршия се предава в семействата, населените места и между познати. Има...
Есен е: Време е да си наберем шипкиЕсен е: Време е да си наберем шипки
21 Септ.
Познатата ни на всички обикновената шипка е родствено свързана с розата, тя всъщност представлява диворастяща роза. Всеки един човек е срещал този бодлив, силно разклонен храст. Шипката цъфти през месеците май до юли...
Кекс Златна есенКекс Златна есен
20 Ноем.
Когато клечката излезе суха - сладкишът е готов. Охладете 15-20 минути, преди да обърнете формата, за да не го счупите....
Погача Златна есенПогача Златна есен
03 Окт.
Ще се получи цвете с 4 листенца. Със заделената малка топчица процедирайте по същия начин и я поставете в средата на "голямото цвете". Оставете да втаса още веднъж за около 45 минути....
Плодов сладкиш ЕсенПлодов сладкиш Есен
11 Септ.
Печем сладкиша в загрята фурна 180 градуса около 35 минути, проба с клечка да излезе суха. Изважда се и се охлажда. Нарязваме и поднасяме с кафенце! Да ви е сладко!...
Желе Златна есенЖеле Златна есен
27 Окт.
Добавя се гроздовият сок, всичко се прецежда, оставя се да се охлади за 20 минути, разпределя се в купички или чаши и се оставя в хладилника да се стегне....
Бишкотена торта ЕсенБишкотена торта Есен
18 Окт.
С белачка за картофи се рендосва черен шоколад с 80 % какао и оставяме в хладилника за една нощ да омекнат бишкотите....
Витаминозна салата ЕсенВитаминозна салата Есен
10 Септ.
Сурово цвекло се обелва и рендосва на едро ренде. Обелен морков също се рендосва, както и обелена ябълки. Смесват се продуктите в дълбока чиния, овкусяват се със сол, зехтин и ябълков оцет....
Маникюрът тази есен – ярък и артМаникюрът тази есен – ярък и арт
07 Септ.
Модерният маникюр за есента на 2014 година е вдъхновен от древния Изток. Той трябва да е ярък, арт, пресъздаващ разкоша на персийските килими от фолклора на Изтока. Тази есен тенденциите при ноктите трябва да носят естествения...
Модни хитове тази есен и зимаМодни хитове тази есен и зима
05 Септ.
Те са сред водещите модни тенденции, но в същото време са много удобни, като карат всеки да се чувства комфортно; 5....
Тенденции при дамските чанти тази есенТенденции при дамските чанти тази есен
02 Септ.
Най-големите дизайнери от света на модата вече демонстрираха от модните подиуми тенденциите при дамските чанти за тази есен и зима. Някои от тях са познати, а други – съвсем нови. Раници Тенденцията да носим малки раници...
Есен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсен е: Време е да внесете цветята на топло
07 Окт.
Есенно и зимно време те трябва да се поливат много пестеливо; 4. За да избегнете гъбични заболявания е добре да проветрявате от време на време помещението, в което са цветята с цел влизане на свеж въздух....
Есен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсен е: Време е да внесете цветята на топло
19 Окт.
През пролетта повечето от саксиите с цветя биват изнасяни на открито. Там цветето наистина се освежава и съживява, с притока на кислород и светлина. Това им помага да се развиват по-бързо. През есента цветята се прибират...
Идеи за полезни сладкиши с ябълково брашноИдеи за полезни сладкиши с ябълково брашно
16 Март
В края на краищата това са само узрели ябълки, изсушени и смлени на брашно. Дори е вкусно да го ядете с лъжица. Все пак ще ви предложим няколко идеи за полезни сладкиши с ябълково брашно....
Кекс със сливи ЕсенКекс със сливи Есен
20 Септ.
Извадете и оставете върху метална скара да се охлади. По желание поръсете с пудра захар....
Маслото и сиренето поскъпват от тази есенМаслото и сиренето поскъпват от тази есен
02 Септ.
На прага на есента Индексът на тържищните цени показва, че плодовете и зеленчуците, чийто сезон изтича, очаквано са повишили стойностите си на пазара. Но поскъпване е отчетено и при основни хранителни продукти като...
Ударно скачат цените на тиквите тази есенУдарно скачат цените на тиквите тази есен
07 Окт.
Почти двойно поскъпват тиквите тази есен. При пазарите на едро оранжевият зеленчук стига 50 стотинки за килограм, а тип цигулка е единственият, който може да се намери по-евтино – около 35 стотинки за килограм. Миналата...
Кои зодии ги очаква раздяла тази есенКои зодии ги очаква раздяла тази есен
13 Септ.
1
Тази есен редица събития ще повлияят на живота на зодиите. В допълнение към промените в учението, здравето и кариерата, и любовният им живот ще претърпи трансформации. Докато някои зодии ще се ориентират към нов партньор...
Кафени сладкишиКафени сладкиши
06 Август
Печете различните сладки за кафе на 180 °C за 20 минути....
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
21 Дек.
3
Маслото се разтопява, без да кипва, охлажда се и се добавя към сместа с жълтъците. Добавя се мастиката и накрая се добавя брашното....