Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Равиоли

Какво е значението на Равиоли? Виж какво значи Равиоли в кулинарния речник на сайта.

Равиолите са вид паста. Това тестено италианско изделие се приготвя, като тесто за паста се разточва и се пълни с различни плънки - месо, сирена, плодове или сладка.

Прегъва се като плик, разрязва се на отделни парчета, чиито краища се прищипват, за да не изпадне плънката. Равиолите се варят в кипяща вода.

Поднасят се отцедени и заляти с масло. Често влизат в състава на супи или се заливат с различни сосове.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Този съвет още не е коментиран. Бъди първият, който ще остави коментар към него:Анонимен