Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Шпиковане

Какво е значението на Шпиковане? Виж какво значи Шпиковане в кулинарния речник на сайта.
Шпиковане

Шпиковането е набождане на определен продукт като голямо парче месо или зеленчук с малки парченца сланина, моркови, чесън други зеленчуци или подправки като карамфил.

При шпиковането се пробиват малки дупки в продукта с помощта на нож или специална игла. Дупчиците се запълват с овкусяващите съставки.

Популярни рецепти са за Шпикована плешка, Шпиковано свинско, Шпикован заек и др.

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Този съвет още не е коментиран. Бъди първият, който ще остави коментар към него:Анонимен