Моите форумни постове

Веселина Константинова
Кафето си е неизменно, добавям и топъл билков чай, а по някога и малко червено вино.
Веселина Константинова
За тази зима, съпругът ми е направил два вида вино.
Веселина Константинова
Това може да го има, но не мисля, че в България го има. Аз поне не съм чувала-
Веселина Константинова
Хрупкава е, когато не я пръскаш с нищо. Как да остане пухкава и да не спада след като приключи печенето?
Веселина Константинова
Моят съпруг се занимава с виното, аз нямам много отношение. Но знам, че го съхранява в пластмасово буре.
Веселина Константинова
Страхотни награди!
Веселина Константинова
Първо пия кафе, а някъде около 10 ч хапвам нещо.
Веселина Константинова
Много си обичам градинката на вилата. Имаме си дравчета, а рано на пролет си засявам и зеленчуковата градинкя.
Веселина Константинова
Чакам с нетърпение да дойде пролет и да започна да си бочкам това, онова.
Веселина Константинова
Сьомгата е по-добре да се яде маринована, може и на скара. Скумрията става всякак. Шаран - пържен и във фурна, толстолоб - пържен, може и във фурна.
Веселина Константинова
Не съм забелязала да получавам някакви алергии от храни, слава Богу! Консумирам всичко, без притеснения.
Веселина Константинова
Обичам ананас и мандарини.
Веселина Константинова
Не зная - аз просто харесвам всички!
Веселина Константинова
На вилата имаме кучета и котки и остатъците заминават там, така , че нищо не се изхвърля.
Веселина Константинова
Много е ароматно и ми допада! И по принцип предпочитам ароматните кафета!
Веселина Константинова
Уникално кафе!
Веселина Константинова
Къри, индийско орехче, соев сос, куркума.
Веселина Константинова
Консервирам в буркани, замразявам и във фризер - зависи от зеленчука.