Моите форумни постове

Веселина Константинова
Няма да сгрешиш! Надявам се да ти хареса, ще споделиш.
Веселина Константинова
Гласувам, защото ми харесва да си натискам звездичките! Не мисля, че има нещо лошо.
Веселина Константинова
Съхранявала съм за ден-два в хладилник, но общо взето избягвам.
Веселина Константинова
Не мисля, че се приготвя по-различно от обикновената леща.
Веселина Константинова
Никога не ми се е налагало да обработвам пресни маслини и не съм наясно с технологията.
Веселина Константинова
На мен също ми допада тази идея! Поздравления!
Веселина Константинова
За да спечелиш награда мисля, че всеки месец се започва от равен старт и е въпрос на желание + труд. С новите правила всеки ще си реши дали да спечели и какво.
Веселина Константинова
Ами аз мисля, че Админ поощрява готвач, който се е трудил през месеца и не е успял да се класира в Топ 4. От известно време раздава едната награда именно за принос и положен труд през месеца.
Веселина Константинова
Това мрънкане ми идва вповече. Всеки има право да пише, готви, публикува. Организаторите са за това - да контролират тези дейности. По този начин се развива и сайта. Аз случайно попаднах декемри месец и от този момент играя с постоянство, тъй като играя и за годишна награда. Нека никой не се вайка, а като иска да печели - да играе. Освен това се и забавлявам. Също работя и имам много други ангажименти. Ако трябва, седя и до късно на лаптопа, но след като имаш цел - си я преследваш! Някои от наградите съм спечелила с голяма тръпка. Ако някъде не съм се борила и съм се отказала е именно заради това мрънкане. Така, че запретнете ръкави, гответе, пишете, коментирайте и печелете!
Веселина Константинова
Ястията със запръжки са изключително вкусни! Обикновено правя запръжка, когато готвя фасул.
Веселина Константинова
Не съм попадала на подобна туршия.
Веселина Константинова
Аз харесвам бутер тестото, защото с него могат да приготвят много рецепти, сладки и солени но и на мен веднъж ми се случи да горчи и го изхвърлих. Що се отнася дали е вредно - знам ли?! То непрекъснато се пише това, онова и вече се чуди човек!
Веселина Константинова
Гулията или така наречената "земна ябълка" е много, много хрупкава и става за салата, като се настърже и овкуси. Само, че много трудно се почиства.
Веселина Константинова
Ако ням салата пред мен - не мога да се нахраня! Обожавам всякакви салати! Салатата винаги присъства на трапезата ни. Харесвам много шопската и млечната.
Веселина Константинова
Аз също го харесвам, неотдавна си закупих.
Веселина Константинова
Знам, че алоето е лековито,но не знаех, че възрастта на растението е от значение.
Веселина Константинова
Моята майка го използва от години и туршиите й са страхотни и хрупкави!
Веселина Константинова
Не съм се интересувала с подробности и не съм приготвяла нищо