Веселина Константинова
Автор
Моята стенаРецепти2177Снимки4972Статии260Съвети48Коментари801Форумни теми102Постове във форума503За менИзпрати съобщениеточки62739
За да спечелиш награда мисля, че всеки месец се започва от равен старт и е въпрос на желание + труд. С новите правила всеки ще си реши дали да спечели и какво.
Ами аз мисля, че Админ поощрява готвач, който се е трудил през месеца и не е успял да се класира в Топ 4. От известно време раздава едната награда именно за принос и положен труд през месеца.
Това мрънкане ми идва вповече. Всеки има право да пише, готви, публикува. Организаторите са за това - да контролират тези дейности. По този начин се развива и сайта.
Аз случайно попаднах декемри месец и от този момент играя с постоянство, тъй като играя и за годишна награда.
Нека никой не се вайка, а като иска да печели - да играе.
Освен това се и забавлявам.
Също работя и имам много други ангажименти. Ако трябва, седя и до късно на лаптопа, но след като имаш цел - си я преследваш!
Някои от наградите съм спечелила с голяма тръпка.
Ако някъде не съм се борила и съм се отказала е именно заради това мрънкане.
Така, че запретнете ръкави, гответе, пишете, коментирайте и печелете!
Аз харесвам бутер тестото, защото с него могат да приготвят много рецепти, сладки и солени но и на мен веднъж ми се случи да горчи и го изхвърлих. Що се отнася дали е вредно - знам ли?!
То непрекъснато се пише това, онова и вече се чуди човек!
Гулията или така наречената "земна ябълка" е много, много хрупкава и става за салата, като се настърже и овкуси. Само, че много трудно се почиства.