Моите форумни постове

Деси Маринова
Аз обичам да пия от голяма чаша. За гости разбира се вадя сервиза
Деси Маринова
Използвам предимно на прах и съм доволна от нея.
Деси Маринова
Използвам тефлонов тиган за палачинки, не ги мажа с масло, само ги захлупвам докато са още топли, пак си остават мекички.
Деси Маринова
Задължително мия ориза.
Деси Маринова
Подкрепям, че трябва воля. Решаваш и спираш, без да се изкушаваш. За да не се изкусиш просто ги подминаваш в магазина.
Деси Маринова
Да, използвам ги. Кремчетата му са много вкусни, а и се приготвят доста бързо. Приготвяла съм и крем карамел на тази марка, останах приятно изненадана колко вкусно се получи.
Деси Маринова
Ооо, вляза ли в сладкарница пада голямо умуване какво да бъде. Обикновено избирам това, което ми се стори най-шоколадово с чаша кафе или топъл шоколад.
Деси Маринова
Не съм правила домашен досега, но любимата ми марка е на Витал, досега само веднъж не съм случвала на добра партида.Купих го от магазин на Била, не знам дали е от значение магазина, но не съм купувала повече от там за всеки случай, защото може наистина проблема да е и в съхранението.
Деси Маринова
Преди купувах постоянно списания, защото обичах да вземам идеи, а и рецептите до голяма степен бяха придружени със снимков материал.
Деси Маринова
Ако е така, значи проблемът не е в рецептата, а в това, че трябва да ги захлупя в съд , докато са топли.
Деси Маринова
Хаха, да. И ние хапваме още докато са топли,тогава са добре, но тези които останат на следващия ден са твърди като камък.
Деси Маринова
Тази съм правила няколко пъти, но предупреждавам, че стават малко твърди и вероятно трябва да ги сложите в плик и купа с капак, докато са още топли. 1 яйце 1/2 ч.ч. захар 1/2 ч.ч. олио 5-6 с.л. мед ванилия сода - 1ч.л. канела брашно - колкото поеме. Смесваме всички продукти, след това пресято брашно, когато започне да се сгъстява месим с ръка. Правим малки топчета, можем да ги поръсим със захар. Печем на 150 градуса. Може да се направи пълнеж от изрязаното дъно на меденките, смесен с масло или сладко. Рецептата е за малка доза, лесно може да удвои ако ви допадне.
Деси Маринова
За нищо, дано ви хареса.
Деси Маринова
Да, много е приятно да хапваш сред природата. Ние в повечето случай си приготвяме сандвичи, разбира се и носим полодове, солетки, сухарийки общо взето.
Деси Маринова
Много ви благодаря!
Деси Маринова
И на мен купената не ми допада, заради това че много майонезена, стои малко разредена понякога.
Деси Маринова
Салата с картофи, заквасена сметана, царевица и кисели краставички.
Деси Маринова
Нямам познат, който да я е пробвал, защото като чуеш диета и шоколад много не се връзва, а и доколкото съм запозната можеш да ядеш само 100 грама шоколад на ден и нищо друго. Поправете ме ако греша.