Деси Маринова

Готвач
Моята стенаРецепти196Статии29СъветиКоментари84Форумни теми26Постове във форума247За менИзпрати съобщениеточки4511

Аз режа краставицата на малки кубчета, слагам малко чесън на прах и по-рядко смлени орехи.

Харесвам филмите с кулинарни елементи, но не са много с подобни сюжети или поне аз не съм попадала.

Гледам да не пия много студени напитки, затова ги охлаждам с 2-3 кубчета лед. Иначе в хладилник или в чаши, които се държат във фризера, запазват питиетата студени доста време.

Класика, каберне, мерло, памид и отел, като последните две добринасят с повече аромат и могат да се комбинират с мерло.

Да, имат общо с гевреците, но са доста по хрупкава, затова не мисля, че се правят от същото тесто. Но това са само предположения, затова и питам.

И аз правя като вас. Има ли промоция на немско масло, проверявам срока на годност и според него си вземам няколко бройки.

Мед, задължително купувам домашен. Предпочитам и домашното прясно мляко, както и домашното сирене и когато ми се отвори възможност си взимам такива.

Не съм използвала техниката с картофа, обикновено при супи, просто ги разреждам малко.