Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Чирак

Моите форумни постове

Наталиа Петрова
Опитвали ли сте застройка с оцет?
Наталиа Петрова
Да аз също предпочитам фидето в картофена супа вместо застройка
Наталиа Петрова
Вкъщи предпочитаме супите.
Наталиа Петрова
Аз също предпочитам обикновените. Радко, най-вече за мъфини използвам силиконовите форми, като задължително ги поставям в обикновена тава и така ги пека.
Наталиа Петрова
Опитвали ли сте тази форми, които са като от фолио?
Наталиа Петрова
Само веднъж съм ги опитвала и останах с впечатление, че мъфините се вадят по- трудно
Наталиа Петрова
Първият път когато приготвях пълнени пиперки не знаех, че трябва да сложа течност към пиперките. На всичкото отгоре мислих, че съм изключила фурната, а се оказа, че само съм я навалила. Резултатът беше добре овъглена вечеря и неизползваема тава
Наталиа Петрова
Да, доста познато. :wink:
Наталиа Петрова
Не си сама и други се учихме по трудния начин. :blush:
Наталиа Петрова
Веднъж опитах да приготвя домашен Наполеон, но рецептата беше безкрайно несполучлива. Резултатът отиде в кофата за боклук.
Наталиа Петрова
Моят съвет е да обсъдите проблема с наблюдаващия Ви гинеколог. Също така в аптечната мрежа има продукти на растителна основа, които можете да приемате без да се притеснявате. Междувременно опитайте се да проследите дали киселините не са свързани с точно определени храни или време за хранене.
Наталиа Петрова
Разбити яйца и добре натрошен корнфлекс.
Наталиа Петрова
Също така понякога използвам царевично брашно вместо обикновено.
Наталиа Петрова
Когато приготвям пълнени пиперки, понякога вечер правя плънката, а на другия ден ги пълня. Така и подправките се поемат по-добре.
Наталиа Петрова
И силиконовите дъски са удобни, защото търпят да бъдат дезинфекцирани.
Наталиа Петрова
Благодаря за съвета, определено ще го пробвам.
Наталиа Петрова
Подобно белене в буркан съм виждала на варено яйце.
Наталиа Петрова
Пържени филийки със сладко. Или нещо тестено, за което сте приготвили тестото от вечерта - например мекици.
.