Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Наталиа Петрова»Моите форумни постове
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Чирак

Моите форумни постове

Наталиа ПетроваКак приготвяте най- често картофи ?
картофи на фурна с подправки
Наталиа ПетроваЛюбимите ястия от италианската кухня
Паста, спагети, талиатели.... мммм... само да не ми се лепяха толкова
Наталиа ПетроваКулинарни изкушения, на които не може да устоите?
Аз съм на диета мога да устоя на всичко. Ако ли не - давайте насам. Единственото ми прегрешение са ядките - във всякаква форма, по всяко време и във всякакъв вид. :blush:
Наталиа ПетроваСос Башамел - помощ!
Ако маслото се замени с олио, настина става по-лесно, но вкусът е по-различен.
Наталиа ПетроваКаква е разликата според вас между гърне и гювеч?
Според мен най-сериозната разлика се крие в това, на какъв "огън" готвиш - електрическа печка, газов котлон, пещ, печка на дърва и тн.
Наталиа ПетроваЗа 8-ми март на ресторант или вкъщи?
Вкъщи на романтична вечеря с любимия :blush:
Наталиа ПетроваКакво да правя с клисав Кекс?
Можеш да го натрошиш на трохи, които да объркаш с крем и да приготвиш сладки топчета.
Наталиа ПетроваПредаване на рецепти от поколение на поколение
Обожавам кекса на баба, който приготвя и мама, а сега на свой ред и аз!
Наталиа ПетроваКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
Аз също не обичам чесън. Лесно се научих да готвя без него. А лукът за ястията го нарязвам толкова ситно, че при запръжката почти се стопява.
Наталиа ПетроваКои са последните ви импровизации и експерименти в кухнята?
Обичам да се водя по рецепта, но често ги видоизменям по мой вкус или в зависимост от това, какво имам в хладилника.
Наталиа ПетроваС какви ястия комбинирате шампанско?
Много го харесвам като напитка. Купувам го за поводи и най-често го гарнирам с плодове и сладкиши.
Наталиа ПетроваКажете си мнението за Кокосовото олио?
Много съм чела за ползите от него. Използвала съм кокосово масло за козметични цели, но не и за готварски.
Наталиа ПетроваСолено или сладко повече приготвяте?
Понеже готвя всеки ден излиза, че по-често правя солени неща, но на сърце ми лежи приготвянето на сладкиши. Обожавам когато кухнята мирише на ванилия, канела и други "сладки" подправки.
Наталиа ПетроваНачало на кулинарния ви живот
Започнах с приготвянето на сладкиши и много ми хареса. Когато дойде ред на ястията имах няколко откровени провала, за които сега си спомням с усмивка.
Наталиа ПетроваКолко често правите домашна питка?
Най-често за даден повод или когато ще имаме гости.
Наталиа ПетроваЗа и против маслото
Аз също съм "за" маслото, но в последното време и него почнаха да развалят.
Наталиа ПетроваТрябва ли да мием сушените плодове?
Аз на ги мия, нито ги кисна, освен ако не е изрично посочено в рецептата.
Наталиа ПетроваВнимавайте със шоколад Милка !
Всичко хубаво е неморално, незаконно или от него се дебелее!