Наталиа Петрова
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160105_090937_65567.webp)
Чирак
Моята стенаРецепти51СтатииСъветиКоментари208Форумни теми12Постове във форума148За менИзпрати съобщениеточки1387
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Паста, спагети, талиатели.... мммм... само да не ми се лепяха толкова ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Аз съм на диета мога да устоя на всичко. Ако ли не - давайте насам. Единственото ми прегрешение са ядките - във всякаква форма, по всяко време и във всякакъв вид. :blush:
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Според мен най-сериозната разлика се крие в това, на какъв "огън" готвиш - електрическа печка, газов котлон, пещ, печка на дърва и тн.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Можеш да го натрошиш на трохи, които да объркаш с крем и да приготвиш сладки топчета.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Обожавам кекса на баба, който приготвя и мама, а сега на свой ред и аз!
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Аз също не обичам чесън. Лесно се научих да готвя без него. А лукът за ястията го нарязвам толкова ситно, че при запръжката почти се стопява.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Обичам да се водя по рецепта, но често ги видоизменям по мой вкус или в зависимост от това, какво имам в хладилника.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Много го харесвам като напитка. Купувам го за поводи и най-често го гарнирам с плодове и сладкиши.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Много съм чела за ползите от него. Използвала съм кокосово масло за козметични цели, но не и за готварски.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Понеже готвя всеки ден излиза, че по-често правя солени неща, но на сърце ми лежи приготвянето на сладкиши. Обожавам когато кухнята мирише на ванилия, канела и други "сладки" подправки.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Започнах с приготвянето на сладкиши и много ми хареса. Когато дойде ред на ястията имах няколко откровени провала, за които сега си спомням с усмивка.
![Наталиа Петрова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160105_090937_65567.webp)
Аз на ги мия, нито ги кисна, освен ако не е изрично посочено в рецептата.