Наталиа Петрова

Чирак
Моята стенаРецепти51СтатииСъветиКоментари208Форумни теми12Постове във форума148За менИзпрати съобщениеточки1387

Паста, спагети, талиатели.... мммм... само да не ми се лепяха толкова 


Аз съм на диета мога да устоя на всичко. Ако ли не - давайте насам. Единственото ми прегрешение са ядките - във всякаква форма, по всяко време и във всякакъв вид. :blush:

Според мен най-сериозната разлика се крие в това, на какъв "огън" готвиш - електрическа печка, газов котлон, пещ, печка на дърва и тн.

Можеш да го натрошиш на трохи, които да объркаш с крем и да приготвиш сладки топчета.

Обожавам кекса на баба, който приготвя и мама, а сега на свой ред и аз!

Аз също не обичам чесън. Лесно се научих да готвя без него. А лукът за ястията го нарязвам толкова ситно, че при запръжката почти се стопява.

Обичам да се водя по рецепта, но често ги видоизменям по мой вкус или в зависимост от това, какво имам в хладилника.

Много го харесвам като напитка. Купувам го за поводи и най-често го гарнирам с плодове и сладкиши.

Много съм чела за ползите от него. Използвала съм кокосово масло за козметични цели, но не и за готварски.

Понеже готвя всеки ден излиза, че по-често правя солени неща, но на сърце ми лежи приготвянето на сладкиши. Обожавам когато кухнята мирише на ванилия, канела и други "сладки" подправки.

Започнах с приготвянето на сладкиши и много ми хареса. Когато дойде ред на ястията имах няколко откровени провала, за които сега си спомням с усмивка.

Аз на ги мия, нито ги кисна, освен ако не е изрично посочено в рецептата.