Моите коментари

Наталиа Петрова коментира:
стана уникален! Лесен, вкусен... Рецепта без грешка
Наталиа Петрова коментира:
Получава се страхотно и със ягодово сладко! Ако имам и замразени - винаги ги добавям
Наталиа Петрова коментира:
И пораснали капризи :)
Наталиа Петрова коментира:
Приготвям подобна торта, но след като изпека блата го изрязвам с чашата, в която ще слагам крема и така го сиропирам.
Наталиа Петрова коментира:
Голяма част от термините ми бяха познати, но имаше и такива, които за първи път срещнах.
Наталиа Петрова коментира:
Симпатична рецепта. Харесва ми защото търпи вариации. Аз ги приготвих със сладко от сливи.
Наталиа Петрова коментира:
Статията ми хареса. Съветите са добре описани.
Наталиа Петрова коментира:
Получи се страхотен десерт. Поздравления за рецептата!
Наталиа Петрова коментира:
Звучи интересно, но в какво количество трябва да са олиото и маята?
Наталиа Петрова коментира:
Може другият път да опитам да сложа и сирене.
Наталиа Петрова коментира:
Аз добавих топено сирене и поръсих с настърган кашкавал.
Наталиа Петрова коментира:
Ако заменя чесновия сос с млечен дали ще се получи?
Наталиа Петрова коментира:
Не съм сложила кашкавал защото има сирене и в сместа за палачинките и в пълнежа.
Наталиа Петрова коментира:
Аз също добавям и картофи. По този начин става плътен и богат вкусът и мога да я поднеса като гарнитура.
Наталиа Петрова коментира:
Допаднаха ни. Правила съм нещо подобно само че с лапад.
Наталиа Петрова коментира:
Само че нямах маслини и затова ги пропуснах.
Наталиа Петрова коментира:
Хареса ми. Не е обичайната рецепта, по която ги приготвям, но пак се изядоха.
Наталиа Петрова коментира:
Пропуснах чесъна и вместо кашкавал и сирене напълних гъбите с топено сирене.