Моите коментари

Наталиа Петрова коментира:
Освен това не ги потапям в прясно мляко, а само в яйце.
Наталиа Петрова коментира:
Рецептата е сполучлива, точно и ясно описана. Кремът се получи страхотен, нямам никакви забележки!
Наталиа Петрова коментира:
Това е интересна идея! С удоволствие ще я пробвам!
Наталиа Петрова коментира:
Страхотни са! Приготвям ги, но без подправките. Самият кетчуп има достатъчно, за да ги овкуси.
Наталиа Петрова коментира:
Приготвих ги без подправките. Харесвам яйца и тази рецепта определено ме впечатли.
Наталиа Петрова коментира:
Освен ориза аз добавям и един картоф. Получава се по-гъста каша, но вкъщи така я обичаме.
Наталиа Петрова коментира:
Преди време опитах подобна рецепта и не ми се получи. Затова сега съм малко счептично настроена, но най-вероятно ще я опитам.
Наталиа Петрова коментира:
От описанието на рецептата не ми стана ясно как да приготвя заливката
Наталиа Петрова коментира:
Оцета го замених с лимонов сок и мариновах 24 часа. Получи се не толкова крехко, колкото очаквах.
Наталиа Петрова коментира:
Тц тц тц принудително ще минем на диета без шоколад.
Наталиа Петрова коментира:
Безкрайно щастлива съм, че харесвате идеята ми и най-вече, че ви допада вкусът!
Наталиа Петрова коментира:
Добавих им една ванилия, а отгоре ги поръсих с пудра захар. Станаха много вкусни.
Наталиа Петрова коментира:
Аз добавих и малко кисели краставички, които нарязах на ситно.
Наталиа Петрова коментира:
Най-вероятно ще го опитам със сладко от череши.
Наталиа Петрова коментира:
Да, наистина е важно пакетирания кашкавал да се потопи в яйцето непосредствено преди пържене.
Наталиа Петрова коментира:
Интересна статия, определено ме накара да се замисля за някои неща.
Наталиа Петрова коментира:
Страхотни са. Вместо крема сирене сложих топено сирене.
Наталиа Петрова коментира:
Добре, с нетърпение ще чакам отзиви.