Моите коментари

Наталиа Петрова коментира:
Статията много ми хареса защото предлага доста варианти на едни от любимите ми сладки
Наталиа Петрова коментира:
Страхотна и бърза рецепта. Много я обичаме. Единствената разлика е че аз не слагам люти чушки.
Наталиа Петрова коментира:
Снимката ме привлече да опитам рецептата и определено не съжалявам!
Наталиа Петрова коментира:
Аз също го сварих предварително и пропуснах чесъна. Комбинацията от подправките е много сполучлива.
Наталиа Петрова коментира:
Радвам се, че Ви е харесала!
Наталиа Петрова коментира:
Обичам това ястие, защото става бързо, лесно е и за винаги имам продуктите.
Наталиа Петрова коментира:
Страхотна статия!
Наталиа Петрова коментира:
Могат да се овъргалят и в натрошени орехи.
Наталиа Петрова коментира:
Получи се вкусно и засищащо ястие!
Наталиа Петрова коментира:
Аз я приготвям с крем Оле, а не с пудинг. Този крем е по-пухкав и крайният резултат ми харесва повече.
Наталиа Петрова коментира:
Аз ги мажа с масло и отгоре поръсвам кашкавала.
Наталиа Петрова коментира:
Много приятна салатката. Поздравления за аранжировката.
Наталиа Петрова коментира:
Чудесни са за мезе, а понякога ги използвам и за предястие.
Наталиа Петрова коментира:
Това са класически сладки, които винаги навяват мили спомени. Подхождат на всичко - кафе, чай, какао и тн.
Наталиа Петрова коментира:
Напълних пържолите само с гъби и въпреки това всички останаха много доволни. Рецептата е чудесна,скоро пак ще я повторя!
Наталиа Петрова коментира:
Ястието се получи страхотно. Пропуснах само чесъна, тъй като не съм му фен.
Наталиа Петрова коментира:
Чудесна рецепта. Получи се мека, пухкава питка. Само, че нямах сусам, но следващия път задължително ще добавя.
Наталиа Петрова коментира:
Преди да ги изпържа ги овалвам в брашно. Така стават по-хрупкави.