Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Чирак

Моите форумни постове

Наталиа Петрова
Не не съм убивала животни, освен мухи.
Наталиа Петрова
Аз съм яденето на месо, но само толкова, колкото е необходимо за организма. Има далеч по-големи извращения спрямо животните като лова им за удволоствие, коридите, жертвоприношенията и тн.
Наталиа Петрова
Доста бих помислила, дали е необходимо или го правя по навик
Наталиа Петрова
Пламенова Кристин благодаря за линка, определено беше интересно!
Наталиа Петрова
Познавам този коктейл и под друго име - синя лагуна. Иначе целогодишно моят фаворит е Оргазъм
Наталиа Петрова
О да, особено в охладена чаша, гарниран с пресни малини :love:
Наталиа Петрова
Опитвал ли си овесени ядки, заляти с банан разбит с прясно мляко?
Наталиа Петрова
Триците също са подходящ избор.
Наталиа Петрова
Постоянно изникват сведения, че даден продукт е отровен. А най-много се забавлявам като прочета две отделни статии за един и същ продукт - едната го хвали, а другата го описва като жива отрова.
Наталиа Петрова
Йорданка, според мен същото се отнася и до полуфабрикатите - "супа в чаша", спагети и т.н.
Наталиа Петрова
Има много лесни рецепти зависи, кои точни Ви интересуват - дали за сладкиши, основни ястия, закуски и тн. Аз мога да предложа паниран кашкавал в точени кори: 1/2пакет кори за баница, 300 гр кашкавал, 1-2 яйца. Кашкавалът се нарязва на плочки, опакова се в в една от корите и се потапя в разбитите яйца. Пържи се за 3-4 мин в силно сгорещено олио. ПП: хубавото тук е, че корите пречат на кашкавалът да се разтече.
Наталиа Петрова
Според мен трябва да се вземе под внимание и факта, че не всеки път когато се готви има възможност и да се снима
Наталиа Петрова
А може и да замесиш каймата като за пържени кюфтета, оформят се "гнездата" и се пекат в силно загрята фурна. Малко преди да са готови се чуква в средата на "гнездото" сурово яйце и се допича. Под яйцето по желание може да се добави кашкавал или парченце топено сирене.
Наталиа Петрова
И изглежда много по-сложно отколкото всъщност е
Наталиа Петрова
Идеята е отлична и смятат, че ако се приложи на практика, готвенето по чужди рецепти ще стане едан идея по -лесно.
Наталиа Петрова
Дори и с най-обикновена мензура става
Наталиа Петрова
Като цяло овкусявам месото и рибата още в началото и после пристъпвам към самото им готвене.
Наталиа Петрова
Аз съм на мнение, че конкретно с магнезия трябва да се внимава.