Наталиа Петрова
Чирак
Моята стенаРецепти51СтатииСъветиКоментари208Форумни теми12Постове във форума148За менИзпрати съобщениеточки1387
Аз съм яденето на месо, но само толкова, колкото е необходимо за организма. Има далеч по-големи извращения спрямо животните като лова им за удволоствие, коридите, жертвоприношенията и тн.
Постоянно изникват сведения, че даден продукт е отровен. А най-много се забавлявам като прочета две отделни статии за един и същ продукт - едната го хвали, а другата го описва като жива отрова.
Има много лесни рецепти зависи, кои точни Ви интересуват - дали за сладкиши, основни ястия, закуски и тн. Аз мога да предложа паниран кашкавал в точени кори: 1/2пакет кори за баница, 300 гр кашкавал, 1-2 яйца. Кашкавалът се нарязва на плочки, опакова се в в една от корите и се потапя в разбитите яйца. Пържи се за 3-4 мин в силно сгорещено олио. ПП: хубавото тук е, че корите пречат на кашкавалът да се разтече.
Според мен трябва да се вземе под внимание и факта, че не всеки път когато се готви има възможност и да се снима
А може и да замесиш каймата като за пържени кюфтета, оформят се "гнездата" и се пекат в силно загрята фурна. Малко преди да са готови се чуква в средата на "гнездото" сурово яйце и се допича. Под яйцето по желание може да се добави кашкавал или парченце топено сирене.