Джемиле Чешлиева
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20180120_011444_55553.webp)
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти748Статии127СъветиКоментари308Форумни теми8Постове във форума554За менИзпрати съобщениеточки19712
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Незнам точно какъв зеленчук е. А и към моя край се предкагат много малко видове зеленчуци. Почти нямаш избор.
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Всичко слагам на сурово, добавям малко вода и слагам на котлона. Когато се оттегли изцяло водата, добавям млякото с яйца и брашно и хоп във фурната.
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Различни на вкус с бялата захар. Доколкото знам се използва като подсладител и уж е по- лека от бялата. Предпочита се от диабетици и от тези, които консумират нискокалорични храни и продукти.
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Не си давайте излишно зор с такива глупости. Веднъж се живее. Просто си ограничете малко количествата консумирана храна и не се лишавайте от нищо. Всеки организъм е индивидуален е не всяка глупост действа еднакво при всеки. Ако все пак ви се спазва диета, използвайте 12- дневна, при която можете да ядете по цял ден, ни само определени неща на ден. Така не си лишавате организма от нищо и не гладувате, сваляте килограмки. ![](/files/icons/smilies/11.png)
![](/files/icons/smilies/11.png)
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Сестра ми обикновено се занимава с приготвянето на саламура и доколкото си спомням се сваля нивото на солтана два пъти. Но незнам точното съотношение.
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Мисля, че замразявенето на манджи не е никак правилно. Според мен след това, след размразяването стават някак воднисти и им се разваля вкуса.
![Джемиле Чешлиева](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180120_011444_55553.webp)
Обожавам торта Агнес, но не всеки път ми се получава както трябва. Незнам на какво може да се дължи.