Джемиле Чешлиева
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти748Снимки1272Статии127СъветиКоментари308Форумни теми8Постове във форума554За менИзпрати съобщениеточки19712
Незнам точно какъв зеленчук е. А и към моя край се предкагат много малко видове зеленчуци. Почти нямаш избор.
Всичко слагам на сурово, добавям малко вода и слагам на котлона. Когато се оттегли изцяло водата, добавям млякото с яйца и брашно и хоп във фурната.
Различни на вкус с бялата захар. Доколкото знам се използва като подсладител и уж е по- лека от бялата. Предпочита се от диабетици и от тези, които консумират нискокалорични храни и продукти.
Не си давайте излишно зор с такива глупости. Веднъж се живее. Просто си ограничете малко количествата консумирана храна и не се лишавайте от нищо. Всеки организъм е индивидуален е не всяка глупост действа еднакво при всеки. Ако все пак ви се спазва диета, използвайте 12- дневна, при която можете да ядете по цял ден, ни само определени неща на ден. Така не си лишавате организма от нищо и не гладувате, сваляте килограмки.
Сестра ми обикновено се занимава с приготвянето на саламура и доколкото си спомням се сваля нивото на солтана два пъти. Но незнам точното съотношение.
Мисля, че замразявенето на манджи не е никак правилно. Според мен след това, след размразяването стават някак воднисти и им се разваля вкуса.
Обожавам торта Агнес, но не всеки път ми се получава както трябва. Незнам на какво може да се дължи.