Мариела Христова
Мариела Христова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мариела Христова
Определено е много по-различен на вкус от купешкия. Не отнема много време направата му, но се чака два дена и тогава се консумира.
Мариела Христова
Кекс с белтъци.
Мариела Христова
При висок холестерол трябва да се набляга повече на пълнозърнести и бобови храни, плодове и зеленчуци.
Мариела Христова
Подправката лимонена трева помага и при главоболие, умора, стрес, облекчава симптомите на грип и настинка.
Мариела Христова
Червен пипер, чубрица, соев сос и сол на вкус.
Мариела Христова
Аз ги пека в микровълновата фурна. Напръсквам ги с вода и ги посолявам. Пускам ги няколко пъти за по 2 минутки като ги разбърквам преди всяко пускане да не изгорят.
Мариела Христова
Използвам в умерени количества черен пипер, червен пипер, чубрица, сол.
Мариела Христова
Богата салата, солена торта за предястие, пържоли с гъби в гювеч и крем брюле за десерт.
Мариела Христова
Единствено съм си вземала киноа и чиа. Пише, че е Био, но дали е така в действителност- не мога да кажа.
Мариела Христова
Не мога да дам мнение, защото не съм от Варна.
Мариела Христова
Картофи, ориз, домати, моркови, лук.
Мариела Христова
Обичам и понякога си имам отмяна в кухнята.
Мариела Христова
Не броя калориите. Хапвам си по малко.
Мариела Христова
Тиквеник и печена тиква с мед и орехи.
Мариела Христова
Не се чувствам чревоугодник, просто ми харесва да приготвям различни неща.
Мариела Христова
И аз съм за сръбската кухня. Смятам, че тя най-много се доближава до българската.
Мариела Христова
Сама си приготвям самонабухващо брашно. Никога до сега не съм купувала готово.
Мариела Христова
Първо в малко студена вода и след като набъбне, на водна баня.