Мариела Христова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти228Статии1СъветиКоментари143Форумни теми24Постове във форума402За менИзпрати съобщениеточки3751

Определено е много по-различен на вкус от купешкия. Не отнема много време направата му, но се чака два дена и тогава се консумира.

При висок холестерол трябва да се набляга повече на пълнозърнести и бобови храни, плодове и зеленчуци.

Подправката лимонена трева помага и при главоболие, умора, стрес, облекчава симптомите на грип и настинка.

Аз ги пека в микровълновата фурна. Напръсквам ги с вода и ги посолявам. Пускам ги няколко пъти за по 2 минутки като ги разбърквам преди всяко пускане да не изгорят.

Използвам в умерени количества черен пипер, червен пипер, чубрица, сол.

Богата салата, солена торта за предястие, пържоли с гъби в гювеч и крем брюле за десерт.

Единствено съм си вземала киноа и чиа. Пише, че е Био, но дали е така в действителност- не мога да кажа.

Не се чувствам чревоугодник, просто ми харесва да приготвям различни неща.

И аз съм за сръбската кухня. Смятам, че тя най-много се доближава до българската.

Сама си приготвям самонабухващо брашно. Никога до сега не съм купувала готово.