Мариела Христова
Мариела Христова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мариела Христова
Аз не съм пробвала тази диета.
Мариела Христова
Броколи, моркови, тиква, чесън, мед.
Мариела Христова
Панирани топени сиренца със сладко от боровинки.
Мариела Христова
2 белтъка, 110 гр. захар Белтъците се разбиват на сняг. След като се разбият добре, на тънка струйка се изсипва захарта и с миксер се доразбиват, докато се получи твърд сняг. Върху хартия за печене се оформят целувки и се пекат на 100 градуса.
Мариела Христова
Чай от арония.
Мариела Христова
Имам магданоз, копър, целина, чубрица и дърво дафинов лист.
Мариела Христова
За първи път чувам и на мен ми е доста странно. А тези хора вода пият ли?
Мариела Христова
Супер. Идеята с анкетите много ми допада.
Мариела Христова
И на мен ми е най-вкусен, когато се задушат предварително месото и зеленчуците и се пекат в глинен гювеч.
Мариела Христова
Овкусявам салатите стандартно - сол, зехтин (олио), оцет (лимонов сок).
Мариела Христова
Най-често използвам блендера.
Мариела Христова
Не бих, защото съм любител кулинар и нямам нужния професионален опит.
Мариела Христова
И аз не съм приготвяла гаспачо.
Мариела Христова
И аз го следя с интерес. Харесва ми и научавам много нови неща.
Мариела Христова
Това с филията със сладко и отгоре сирене го правех често, когато бях малка. Другото, което се сещам е като си ходех при баба на село си правех препечени филийки, намазани със свинска мас и отгоре поръсени със захар.
Мариела Христова
И аз се научих от моята баба, все се въртях покрай нея да гледам и помагам, докато беше в кухнята.
Мариела Христова
Пържени картофки със сиренце мога да ям до насита.
Мариела Христова
За супи, основни ястия и някои десерти не гледам рецепти, но за всичко останало - да, особено ако е нещо, което ми е за първи път.