Мариела Христова
Мариела Христова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мариела Христова
Мусака и пълнени пиперки с кайма и ориз.
Мариела Христова
И аз не приготвям плодови топинги.
Мариела Христова
Често правя мурсалски чай. Много е полезен.
Мариела Христова
Не съм пила все още такова кафе. Май е доста скъпичко.
Мариела Христова
Домашното - правя си от смокини и сини сливи. Понеже има много плодове освен сладка, правя и сушени плодове.
Мариела Христова
Правя крем с авокадо, банани и орехи.
Мариела Христова
Аз слагам черен пипер, червен пипер и чубрица.
Мариела Христова
И аз не съм правила такава закваска.
Мариела Христова
И аз имам изгубена рецепта за едни страхотни дънерчета - баба ми ги правеше често, когато бях малка, но сега рецептата я няма .
Мариела Христова
Презапасявам се с олио, брашно, захар и фиде.
Мариела Христова
При нас всичко се изяжда, защото правим по-малки количества.
Мариела Христова
Задължително гледам етикетите - какво е съдържанието и какъв е срока на годност. Веднъж в един хранителен магазин имаше промоция на кюфтета - на супер ниска цена. Взех една тарелка и се загледах в съдържанието. Ами какво да ви кажа - имаше 9 различни "Е-та" и набързо я върнах на мястото и.
Мариела Христова
На село имаме дърво дафинов лист, чубрица, магданоз и целина. Освен свежи и пресни, си правя и сушени подправки от тях.
Мариела Христова
За югоизточна България е характерна рибената чорба.
Мариела Христова
Страхотна и лесна рецепта. Непременно ще я направя.
Мариела Христова
Много полезен съвет. Случвало ми се е няколко пъти да ми се пресече соса и докато е още топъл, наливам студена вода.
Мариела Христова
Черен пипер използвам най-често. Белият пипер има по-мек вкус и не дразни стомаха. Използвам го като приготвям картофено пюре и сос бешамел.
Мариела Христова
Съхраняват се в хладилник при температура от 0 до 4 градуса до 1 седмица.