Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Готвач

Моите форумни постове

Ирина Андреева Jolie
Не,но ми е любопитно Юисля,че от други плодове има чипсове интересни
Ирина Андреева Jolie
За любителите на пастата е добра идея да се направи паста със спаначено песто например.Имам такава рецепта(Незнаю дали съм я добавила тук).Хем е с нещо любимо,хем пролетно и различно
Ирина Андреева Jolie
Най-много си харесвам нашето момиче Цвети Казвам наше,защото е от Ловеч,а аз съм от Тетевен Също ме кефи Светла,защото не се превзема.От момчетата залагам на Евгени и Жоро.И аз мисля ,че на нашия сезон беше по-интересен и с по-добри кулинари.
Ирина Андреева Jolie
За да има козунака повече конци не е важно Сам месенето,а да не слагате много захар в тестото.Тя пречи,за да се получат конците.Отгоре поръсете повечко,ако обичате много сладък вариант.
Ирина Андреева Jolie
И аз обичам италианска кухня,макар да не ми се нрави много босилек,който го има във всичко Обужавам тирамису и спагети "Болонезе"
Ирина Андреева Jolie
Аз никога не съм яла и приготвяла.Интересно ми е обаче,защото в MasterChef съм гледала и ми се иска да опитам
Ирина Андреева Jolie
Аз обичам всичко да ям,но слабост са ми пълнени чушки с кайма и ориз и мусака.Мога да ги ям,докато ми стане лошо ОБИЧАМ ДА ЯМ!!!
Ирина Андреева Jolie
Не обичам да го ям и затова не правя такива торти.Това не е сладкарството за мен ,а все есно урок по Ръчен труд.Имаш форм,прибори и си е граеш все едно с пластилин.Хубави са на вид,но за мен всяко едно дете дори може да сглоби подобна торта щом има материалите.Не ме грабват те неща.Обичам тортата да е с крем и да и се радвам на вкус,а не на визия.Мое си мнение!
Ирина Андреева Jolie
Едно време са ни отгледали с бялата захар.Нищо няма да стане според мен.Може и да е по-полезно,не споря
Ирина Андреева Jolie
Преди да навлезе хималайската сол,каква мислиш са давали на всички.Не се бой и не се плашете от всяко нещо.Така децата няма да си изградят имунитет.Циганчетата ядат от кофите и нищо им няма
Ирина Андреева Jolie
Зелена салата с краставици ,домати,сирене и пресен лук.Ям я със сок или друго безалкохолно,защото не пия алкохол
Ирина Андреева Jolie
Със спанак Лапад ако щете вярвайте,не съм опитвала никога
Ирина Андреева Jolie
Никога не ползвам сихи варианти на магданоз,копър,целина и девесил.Нямат нищо общо ароматите им в сравнение с пресните,които толкова обичам.
Ирина Андреева Jolie
Колкото и да стоят на тъмно ,сухо и хладно място в един момент ,когато се изпролети те си покълват.Когато ги готвиш няма проблем като си ги обелиш добре.
Ирина Андреева Jolie
Пия итслуанско 3в1от вендинг машината ни.Италиянско нес кафе и мляко на гранули с мноооого захар
Ирина Андреева Jolie
Като се замисля....май няма такива храни.Ям всичко,което ми е вкусно,дори да не е полезно.Той въздуха ,който душаме е мръсен,но нямаме избор.Щом все пак са в магазинната мрежа,значи не се умира от рях,просто не бива да се прекалява.
Ирина Андреева Jolie
В гърне се готви боб чорба и то на котлон или върху жарта.Ястията за гърнето са течни.В гювеча се готвят ястия във фурна или в пещ.Ако греша ще се радвам да сподели някой каква е разликата.
Ирина Андреева Jolie
Използвам си захар,даже бяла най-често