Ирина Андреева Jolie
Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
За любителите на пастата е добра идея да се направи паста със спаначено песто например.Имам такава рецепта(Незнаю дали съм я добавила тук).Хем е с нещо любимо,хем пролетно и различно 
Най-много си харесвам нашето момиче Цвети
Казвам наше,защото е от Ловеч,а аз съм от Тетевен
Също ме кефи Светла,защото не се превзема.От момчетата залагам на Евгени и Жоро.И аз мисля ,че на нашия сезон беше по-интересен и с по-добри кулинари. 
За да има козунака повече конци не е важно Сам месенето,а да не слагате много захар в тестото.Тя пречи,за да се получат конците.Отгоре поръсете повечко,ако обичате много сладък вариант.
И аз обичам италианска кухня,макар да не ми се нрави много босилек,който го има във всичко
Обужавам тирамису и спагети "Болонезе" 
Аз никога не съм яла и приготвяла.Интересно ми е обаче,защото в MasterChef съм гледала и ми се иска да опитам 
Аз обичам всичко да ям,но слабост са ми пълнени чушки с кайма и ориз и мусака.Мога да ги ям,докато ми стане лошо
ОБИЧАМ ДА ЯМ!!! 
Не обичам да го ям и затова не правя такива торти.Това не е сладкарството за мен ,а все есно урок по Ръчен труд.Имаш форм,прибори и си е граеш все едно с пластилин.Хубави са на вид,но за мен всяко едно дете дори може да сглоби подобна торта щом има материалите.Не ме грабват те неща.Обичам тортата да е с крем и да и се радвам на вкус,а не на визия.Мое си мнение! 
Едно време са ни отгледали с бялата захар.Нищо няма да стане според мен.Може и да е по-полезно,не споря 
Преди да навлезе хималайската сол,каква мислиш са давали на всички.Не се бой и не се плашете от всяко нещо.Така децата няма да си изградят имунитет.Циганчетата ядат от кофите и нищо им няма 
Зелена салата с краставици ,домати,сирене и пресен лук.Ям я със сок или друго безалкохолно,защото не пия алкохол 
Със спанак
Лапад ако щете вярвайте,не съм опитвала никога 
Никога не ползвам сихи варианти на магданоз,копър,целина и девесил.Нямат нищо общо ароматите им в сравнение с пресните,които толкова обичам. 
Колкото и да стоят на тъмно ,сухо и хладно място в един момент ,когато се изпролети те си покълват.Когато ги готвиш няма проблем като си ги обелиш добре.
Пия итслуанско 3в1от вендинг машината ни.Италиянско нес кафе и мляко на гранули с мноооого захар 
Като се замисля....май няма такива храни.Ям всичко,което ми е вкусно,дори да не е полезно.Той въздуха ,който душаме е мръсен,но нямаме избор.Щом все пак са в магазинната мрежа,значи не се умира от рях,просто не бива да се прекалява.
В гърне се готви боб чорба и то на котлон или върху жарта.Ястията за гърнето са течни.В гювеча се готвят ястия във фурна или в пещ.Ако греша ще се радвам да сподели някой каква е разликата. 