Моите коментари

Не съм пробвала до сега Мисля,че и Йоли беше пуснала подобна рецепта.Браво! :)
Много ви благодаря,Марияна! :) Става страхотен и с ягоди.
Температурата е била по-висока.Готви се на ниска и се бърка непрекъснато.Шом почне да се сгъстява се мах и се бърка,защото дори отстранен от огъня той продължава да се вари от горещината на съда.Винаги бъркай с тел,а не с бъркалка.Дано съм помогнала :)
Снимката отговаря напълно,дори да не е на потребителя.Този десерт се казва клафути и е страхотен.Правила съм готочно с череши и много го харесах. :)
Радвам се,че ти харесва,Наталия.Приставката е с шест леко извити разреза.Най-обикновена е.Единствената ,която ми е немска оригинална,но мисля да си купя скоро и другите :)
Обичам подобно десерти,но желатина не ми е любим продукт и много рядко го използвам.Мисля,че ще стане страхотно и без него! :)
Обужавам лук,независимо какъв :) готвя с много лук :) хубава статия :)
Правила съм с настърган шоколад,но се разтапя много.Ще опитам да намеря и аз чипс,но май го нямаме тука в моя град.Бързо,лесно,вкусно :)
Много елегантен десерт :) Ще се възползвам от рецептата.Нямам такава приставка на шприца обаче,ама нищо :)
Може да се намажат с желатин,ако няма да се хапва веднага :)
Радвам се,че ви харесват :) Освен вкусни са и много по-полезно от тези с кайма :) Сия,и аз ги Обужавам с повечко сос облети целите :)
Благодаря :) да,на вкус е също прекрасен :)
Точно сега е момента да се хапват ягоди,защото първото бране е на най-качествените плодове.Жалко,че времето не позволява да бъдат по-сладко и ароматни,защото липсва силно слънц.
Много харесвам чиа. Дори само с мляко без плодове пак е вкусна и много полезна.Комбинирам я понякога със сладко от ягоди и става перфектно :)
Тук в България гладните са тези с най-много пари.На тях им е разрешено да ограбват държавата и си го правят "законно" :) Много сме далеч от подобни неща и никога няма да ги стигнем.
Защо да е наглост?И и на това е скъпа цена за сезона?Че то се ма череши и по 180 лв.килото бе хора.В Плевен един търговец ги продава на брой за 1.50 лв.Това е пазарна икономика и всеки може да продава на каквито цени си иска.Щим ума клиенти,негово си решение.Това,че не са за всеки не е наглост.Много некомпетентна статия!
То няма нищо сложно в оформянето.Само разтопете тестото на кръг,навийте на рило,нарежете го на фолио и ги сложете в тавата с разреза нагоре ,за да е по красово,да се виждат пластовете като охлювчета :)