Моите коментари

Обичам всякакви сокове и смутита :)Сутрин обаче нямам време да си правя,а е най-полезно.Мераклиика съм да пробвам от много време ягоди и спанак.В един блог много добре беше представено и ми е любопитен вкуса :)
И аз щях да попитам как се разбърква ,но видях коментара :) Много готина идея :)
Наскоро си купих такъв шприц за сладки.Баща ми го откри на един пазар за стоки втора употреба.Даже май не е използван,в оригиналната кутия от 84година.Има доста приставки и само си търсех рецепта за тестото :) Благодаря за предложената,ще изпробвам и режептата и шприца :)
Интересно приложение на копривата.Винаги съм я яла само на каша с яйца.Мисля тази пролет да изпробвам различни рецепти със зелении :) тази ще е една от тях :)
Аз нямам проблем със съхранението на сладкиши на неща,защото просто не остават :) Иначе материала е чудесен и много полезен :)
Да добавя,че ако тигана е незалепващ няма смисъл да се маже с масло,защото в самото тесто има олио.В противен случай ще станат много тежки и вредни заради многото мазнина в тях и при печене,а какво остава и за мазането на краищата.Аз ги обичам хрупкави :)
Заглавието е малко подвеждащо :) Все едно готовата палачинка е в бутилка.То сместа като цяло няма значение в какво е,лесно е с бутилката разбира се,но не мисля,че заглавието е правилно.Все едно да се казва Кекс в купа -само защото тестото сме го направили в купа,а не че е изпечен в купа. :)
Страхотни статии от автора :) Много полезни и практични съвети за всеки начинаещ кулинар,а и не само :) Браво!
Не,че се хваля,но ги знам всички :) Напомниха ми за училищните години в час по Технология на производството :)
Много активен интересна рецепта за кюфтета :) Никога не бях чела подобна и ми се иска да ги опитам :) Грабна юе тази рецептаи мисля,че ще е с приоритет да се приготви ъ дома,само да намеря булгур,понеже в моя град няма такива продукти по магазините.
Любима рецепта :) Аз понеже не обичам моцарела,слагам бяло сирене и кашкавал :)
Много обичам такива манджи :) Сега е идеалното време за тях.Аз само не слагам целина.Обичам я,но тук не я добавям.Предпочитам девесил :)
След като има две снимки,защо моята е главна,а не може да я сложите на моята си рецепта? Изтриване яот тук и готово :)
Обичам да гледам как се готви в такива големи количества :) Не съм присъствала никога на подобно пиршество,но ако имам възможност бих се включила в бъркането на огромна манджа :)/
една чаша ядки се накисва в една чаша вода за около 8 часа.След това се отцежда и се смилат ядките с 4 чаши чиста вода и после се прецежда.В неделя хванах по 24Kitchen португалката да прави няколко рецепти с бадемово мляко :)
В неделя си посадих първите подправки за тазу година -девесил и босилек.Купила съм си преди месец семана за други,но все още е студено,за да ги посея,защото ги отглеждам в саксии.Иска се и време и търпение,след това добро приложение,но и просто като зеленина на балкона са чудесни. :)
Изключително полезна статия.Аз съм с много ниско кръвно и определено трябва да внимавам,въпреки,че не ям често чиа.За разреждането на кръвта,също е добре да се знае.
И аз съм на мнение,че не е омлет.Иначе е много вкусно,аз го правя,но го бъркам и без лук :)