Аз често си правя такъв салам :) Предпочитам телешки :) Рецептата е кратка,но добре описана.Аз също събирам точки,но не мисля че толкова трябва да се напада.Жената се е постарала да го сложи и аранжира в чиния,да го снима и качи.Това е рецепта,която във всеки дом се прави и наденица така си пека :)
Да топим зеленчуците в топла вода и да ги белим? Да бе да.Аз салата ли ще ям или помия за прасета? Всички клиенти търсят корави и свежи краставици,а като ги обелят и стоплят с тая вода как ще се запази хрупкава.:) Само измиване добре и готово. Нямам никакви проблеми поне аз:) Изобщо не си падам по прекалените истерии какво има в храната и т.н.Циганчетата ядат от кофите и не се рразболяват.Според мен проблема е в главатаглавата. :)
Пропорциите за ганаша са точни,но защо ми изглежда много течно при теб?Винаги,когато го правя си става гъстичко като кремче,не да тече.Течно се получава само,когато се разтопи само шоколад и се добави малко олио за блясък.Поне от опит така ми се получават залувките от шоколад.Кекеса е страхотен :)
Дай Боже скоро да го допуснат и до магазинната мрежа,за да може всеки да му се наслади.Трябва да се гордеем с родните производства,но за жалост управниците ни правят всичко възможно да убият и малкото,което има България....
Моите коментари