Моите коментари

Аз често си правя такъв салам :) Предпочитам телешки :) Рецептата е кратка,но добре описана.Аз също събирам точки,но не мисля че толкова трябва да се напада.Жената се е постарала да го сложи и аранжира в чиния,да го снима и качи.Това е рецепта,която във всеки дом се прави и наденица така си пека :)
Какъв е смисъла да стоят белтъците няколко дни в хладилник, а след това да са на стайна температура?
Никога не съм ги правила и с кисело и с прясно мляко...интересно :)
Радвам се,че ви харесва.За първи път правя козуначета торта,за първи път и карамелен сос...комбинацията е убийствено вкусна :)
По скоро мини чийзкейк :) Много вкусно.Обичам да го пробвам с различни видове сладка :)
За содата никога не бях чувала.Много рядко правя черен дроб,но сега вече знам как да стане перфектен :)
Хубава статия :) Двете рецепти са страхотни :) ще ги ползвам и за блат за някоя торта :)
Браво! Скоро ще споделя и моята козуначена торта и ще пробвам и твоята със сигурност :)
Не съм пробвала,но като прочетох тук коментарите,че не са вкусни....няма и да се занимавам :)
Радвам се,че моя снимка ви е харесала за тази статия! :)
Радвам се,че ви харесват.Обичам ги,защото всеки може да си вземе ,когато поиска без да се реже и да засъхва :)
Не съм яла никога,май не съм и виждала даже :) Имам есна приятелка кулинарна ,има страхотни рецепти с нея и много я обича.Ако намеря ще пробвам :)
Аз винаги ги пържа без брашно и ми стават страхотни :)
Да топим зеленчуците в топла вода и да ги белим? Да бе да.Аз салата ли ще ям или помия за прасета? Всички клиенти търсят корави и свежи краставици,а като ги обелят и стоплят с тая вода как ще се запази хрупкава.:) Само измиване добре и готово. Нямам никакви проблеми поне аз:) Изобщо не си падам по прекалените истерии какво има в храната и т.н.Циганчетата ядат от кофите и не се рразболяват.Според мен проблема е в главатаглавата. :)
Много хубава и подробна статия!Нека всеки я прочете и се замисли какво трябва да се яде,за да сме здрави и да имам повече клиенти :) хаха
Много обичам :) Задължително обаче слагам и червен пипер,защото не сме любители на бледите ястия :) птк и ние по-вкусно с него :)
Пропорциите за ганаша са точни,но защо ми изглежда много течно при теб?Винаги,когато го правя си става гъстичко като кремче,не да тече.Течно се получава само,когато се разтопи само шоколад и се добави малко олио за блясък.Поне от опит така ми се получават залувките от шоколад.Кекеса е страхотен :)
Дай Боже скоро да го допуснат и до магазинната мрежа,за да може всеки да му се наслади.Трябва да се гордеем с родните производства,но за жалост управниците ни правят всичко възможно да убият и малкото,което има България....