Ирина Андреева Jolie
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20180301_104839_22999.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Използвала съм в определени рецети,когато се изисква.Довололна съм,защото резултата винаги е бил чудесен ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Гледах вдно предаване за есин ,който ял само по един залък потопен във вино у нищо друго.Според мен се правят на интвресни за медийте.Кому е нужно това узобщо?
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Обикновено го изяждаме на момента,но ако все пак останв фо повивам в кухненска кърпа или найлонов плик.
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Чак презапасяване,не ,но гледам някой неща да ги умам винаги в шкафа,а не да ги купувам само,когато им трябват ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Май никога
Лошото е че съм взимала стоки в срок,а ае оказват развалени.Що се отнася до калории и т.н. не ги чета изобщо.
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Та в крайна сметка никой не каза каква е разликата,затова ще ви разясня
Черния пипер представлява ферментирали НЕДОУЗРЕЛИ червени плодчета на растението,а белия пипер са УЗРЕЛИ добре изсушени плодчета
Растението е едно и също,но степента на узряване е различна.А зеления пипер са зелени плодове ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)