Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ипек Мехмед»Моите форумни постове
Ипек Мехмед
Ипек Мехмед
Новак

Моите форумни постове

Ипек МехмедБоб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?
Аз го готвя със запръжка, но слагам брашно. Варя го малко повечко и боба се сгъстява с варенето... (няма нужда от брашно) поне според мен
Ипек МехмедБоб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?
А за да не вреди на стомаха (киселини) се слага една чаена лъжичка захар.
Ипек МехмедКоя е най-вкусната рецепта за лютеница за вас?
Здравейте! Аз правя едро смляна лютеница по рецептата на майка ми. А когато се омъжих всички от семейството на мъжа ми обичаха ситно смляна, по точно я правеха като пюре... и все казваха че не обичат едросмляна. А сега от 4 години всяка есен се прави от моята рецепта 2-3 дози... :evil:
Ипек МехмедКак да си направим домашно кисело мляко?
desss16 :Нали масленост 4,5% е достатъчно? :blush: Ако си правиш често най добре става когато закваската е домашна от предното кисело мляко, дори и да се застой смисал ако стане по киселичко хваща по добре.