Ипек Мехмед
Новак
Моята стенаРецепти14Снимки16СтатииСъветиКоментари5Форумни темиПостове във форума4За менИзпрати съобщениеточки187
Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?
Аз го готвя със запръжка, но слагам брашно.
Варя го малко повечко и боба се сгъстява с варенето...
(няма нужда от брашно) поне според мен
Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?
А за да не вреди на стомаха (киселини) се слага една чаена лъжичка захар.
Коя е най-вкусната рецепта за лютеница за вас?
Здравейте! Аз правя едро смляна лютеница по рецептата на майка ми. А когато се омъжих всички от семейството на мъжа ми обичаха ситно смляна, по точно я правеха като пюре... и все казваха че не обичат едросмляна. А сега от 4 години всяка есен се прави от моята рецепта 2-3 дози... :evil:
Как да си направим домашно кисело мляко?
desss16 :Нали масленост 4,5% е достатъчно? :blush:
Ако си правиш често най добре става когато закваската е домашна от предното кисело мляко, дори и да се застой смисал ако стане по киселичко хваща по добре.