NEVI
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти162Статии25СъветиКоментари48Форумни темиПостове във форума117За менИзпрати съобщениеточки3675
Обожавам да меся независимо дали кифлички, хляб или сладки. В последно време правя покачи и почти с различни украси за всеки празник и задължително всяка неделя
Ползвам и двете части листата са супи и салати главата също е хубава за супи но аз я харесвам печена
Сърцето на Албенка и розовите са ми любими за салата също така Рила и Идеал както и чери и обикновени домати консерва
Налива се вода защото мазнината която капе от месото ще загори и после ще има да търкате с телчето един час а така изливате водата и изплаквате. В ресторантите където се ползва постоянно за да не се следи постоянно дали има вода сипват сол да поема мазнината
Хора няма скари с вода или скари на които задължително се налива вода няма значение дали е нова или по стара всички електрически скари имат тавички под реутаните в които се събира мазнината отделена при печене и за да не загори тази мазнина за тавичката практичните хора наливат вода за по лесно почистване няма нищо общо с изтичането на месото