NEVI
NEVI
Помощник Готвач

Моите форумни постове

NEVI
За ако са леко люти иначе не
NEVI
Веднъж седмично
NEVI
Да,само най-малките листенца.
NEVI
Не използвам мисля че един остър нож върши по добра работа
NEVI
Остър нож
NEVI
Нямам неуспехи
NEVI
Ако правите пондишпанови блатове освен по горе изброените неща прокарват пръст по ръба на формата там където достига блата както се прави при приготвяне на суфле а за блатове на маслена основа на които сместа е по гъста просто в средата правя лека вдлъбнатина с шпатулата и при печене блата става равен
NEVI
Тази тема е доста обширна за различните видове тесто има различни правила но основното маята трябва да е хубава ако не шупне докато я активирате в течноста я хвърлете и направете нова, брашното трябва да е качествено, начина на местене също е важен, маята обича топлината и трябва достатъчно време за втасване с бързане хубаво тесто не става
NEVI
Шафрана е задължителна подправка за паеля иначе е много подходящ за някой видове ризото. Използва се като се накисне в малко топла вода за да си пусне цвета и после се прибавя към ястието