Ами като не можеш да го приготвиш както трябва ще стане сух. Никога не бих панирала такова хубаво месо като заешкото печен цял или на порции става крехко и сочно.
Нямам предвид формата за козунак мазнината се слага и се измесва на части за да се получат конци и за да има вид на козунак а това на снимката е кекс но вие си знаете
спанака почти не се усеща заради силния вкус на боба и запръжката слагам го по скоро като подправка. Ако искаш наситен вкус направи боба и отделно задуши спанака в малко масло и на всяка порция яхния сложи по малко от него така ще се усеща повече
Снимката не отговаря на рецептата това руло на снимката е от месено тесто прилича на козуначено . Тесто от яйца захар и брашно е с различна структура и вид и когато го навиеш с мармалад не изглежда така мармалад да е само на едно място,да не говорим че мармалад на снимката дори не е от ягоди. Разбирам че искате точки но тук има готвачи който разбират и знаят как трябва да изглежда дадена рецепта. Моля не сваляйте нивото на сайта
Моите коментари