Тиквичките стават много хрупкави аз ги режа на тънки шайби потапям в ледено студена вода после в сместа от брашно и после пак във водата и пържа. Трябва да сте много бързи с потапянето във водата да не се отмие брашното. Сервирайте със млечно-чеснов сос.
Много харесвам ярешко месо моята мила майка ги отглежда и всяко лято си прибирам по едно яренце във фризера:) пазя си едно бутчета сега за Великден и ще споделя и моята рецепта :))
В маринатата не слагам коняк защото и децата хапват и вместо захар слагам мед и черен пипер не може без него Рецептата е супер и вече влизаме в сезона на барбекюто направете я
Не знам какво се е объркало. Може при самото наливате и заграждане на цветовете да сте притиснати повече, трябва да се пипа леко това е целта на какаото да действа като разделител. Другия вариант може да е от боите не знам какви сте се ползвали. За тази рецепта ползвах сладкарски бой на прах. Пишете ми дано да мога да ви помогна
Рецептата не е лоша изпълнението и не е описано добре. Разбираме белтъците 4 по 4 и разделяме всяка смес на по 2 блата или разбираме 8 наведнъж и разделяме на 4 блата. Сладкарството е фино изкуство и изисква прецизност. Не се заяждам просто не е обяснено добре
за блатовете сигурно имате предвид да се разбият белтъците а не сметаната и като гледам снимката сместа трябва да се раздели на четири части и да се изпече а не да се раздели на половина
супата е задължителна в моето семейство относно вкуса домашното си е най хубаво аз не купувам пилешко направо ме е страх до го давам на децата за това си ги отглеждаме сами
Моите коментари