К К

Готвач
Моята стенаРецепти157СтатииСъветиКоментари729Форумни теми8Постове във форума58За менИзпрати съобщениеточки4633

Обичам шампанското предимно за нова година и то с десерт. По принцип когато го консумирам винаги обичам да е с нещо сладко, като домашно приготвена торта или Руло.

Какво се правите всички вие не пишете ли коментари та се правите! Всеки може да спечели независимо дали е готвил или коментирал, нали всеки се старае да направи опит и да научи нещо ново! Колко злобни сте станали!

И двете идеи са хубави и се знае че само администратора решава какво ще стане, тогава ще виним дали ще се коментира! Но все пак това е игра и няма нужда да се караме!

И все пак тогава защо обиждаш "Валентин", Какво е правил той се потрудил, дали с коментар или рецепта е седял и се трудил. Сия

Не искам да се карам с никой, нито да се обиждаме за глупости, това е игра и е интересно, да се готви и да си качваме снимки, щом има проблем с тези коментари, по добре да са в полза на тези който са сготвили ястието, стига вече големи хора сме!

Когато имаш здравословен проблем и трябва да спазвом диета е много труд от гледна точка на това, че вкъщи трябва да се готви двойно, аз го знам от опит, защото като родих и бях оперирана не ядях това което се правеше вкъщи и спазвах режим!

Аз съм работила в такъв ресторант и да ви кажа проблема не е в хигиената, там се чисти. Въпроса е в мазнината с която се приготвя храната и затова се получава този дискомфорт след това. Храната която се приготвя в китайските ресторанти е вкусна, когато е приготвена от майстор готвач 


Аз съм работила в такъв ресторант и да ви кажа проблема не е в хигиената, там се чисти. Въпроса е в мазнината с която се приготвя храната и затова се получава този дискомфорт след това. Храната която се приготвя в китайските ресторанти е вкусна, когато е приготвена от майстор готвач 


Бих казала, че е хубав и нектара, например, като бяха малки децата им правех много често тъй като не можеха да ядът плодовете!