Надя
![Надя](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160306_023413_75753.webp)
Новак
Моята стенаРецепти21СтатииСъветиКоментари13Форумни теми12Постове във форума5За менИзпрати съобщениеточки300
![Надя](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160306_023413_75753.webp)
В нас сушим домашен магданоз, джоджен, чубрица, коприва, киселец, лапад-съхраняваме ги в буркани или книжни пликове.
Правим домашна лютеница, сладка, мармалади, сиропи. Заквасваме кисело мляко и други.
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![Надя](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160306_023413_75753.webp)
Аз ги сиропирам със сок от компот или захарен сироп(или блатът е топъл, а сиропът е студен или обратното). :blush: :blush: :blush: :blush:
![Надя](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160306_023413_75753.webp)
Винаги съм съчетавала напитките и храните. За всяко ястие си има напитка както и за всяка напитка си има ястие. :blush: :blush: :blush: :blush:
![Надя](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160306_023413_75753.webp)
Ние правим с кисело зеле- зелеви сарми, кисело зеле със свинско месо, пиле пълнено с ориз и от страни зеле и още много други рецепти
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)