Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Надя»Моите форумни теми

Моите форумни теми

НадяТърся торта за рождения ден на сина ми
Искам да направя торта за рожденния ден на сина ми, но още не съм намерила подходяща рецепта.
НадяКоя е най-странната рецепта, която сте приготвяли?
Приготвяла съм много и различни странни рецепти. Споделете вашите идеи.
НадяИмате ли изпробвана рецепта за туршия?
Приготвяла съм различни туршии, но искам да опитам и нови идеи.
НадяКакви коктейли правите?
Имам един коктейл, който правя по официални поводи или просто за приятели. В чаша, на която предварително съм намокрила горната част със захар, слагам нарязани парченца праскова и ананас, добавям джин, а след това безалкохолна напитка.
НадяПравите ли домашен ликьор?
Всяка година правя домашен ликьор. Най- често от малини и ягоди.
НадяДайте идеи за здравословни рецепти
След празниците всички искаме да се вкараме във форма, мечтаем за наближаващите летни дни. Идеите за здравословна храна ми се изчерпват, а аз обичам голямо разнообразие. Моля дайте предложение за любимата ви здравословна рецепта.
НадяПриготвяли ли сте щолен? Имате ли изпробвана рецепта?
Преди месец за пръв път реших да направя прочутиа немски сладкиш щолен. Тестото ми се получи доста пухкаво. Трудно го оформих, а при печене формата се развали. За сметка на това вкусът беше уникален и неповторим. Всички от семейството бяха очаровани от вкуса и аромата му. Смятам да направя още опити, но искам да видя вашите идеи и изпробвани рецепти. Благодаря ви за вниманието!
НадяКакви кифлички обичате да приготвяте?
Аз съм фен на сладките кифлички. Предпочитам да са дребни. Обикновено винаги слагам повече сладко. Обичам да ги поръсвам със захар. Така коричката им става още по- хрупкава.
НадяПредаване на рецепти от поколение на поколение
Доста мои рецепти съм споделила с моите приятелки. Одобрявали са ги и са ги приготвяли дори и за празниците. Моите деца също обичат да са в кухнята. Предаваме някои рецепти от поколение на поколение. Вие кои рецепти помните още от бабите си, коите приготвяте и днес?
НадяТърся идеи за Великден
Знам, че е малко рано, но още от сега се чудя за идеи за боядисване на яйца, приготвяне на домашен козунак, какво интересно да направя тази година? Всяка година се старая да еразнообразна от предходните по случай този празник. Но искам да прочета и вашите идеи за боядисване на яйца, правене на домашен козунак, украса за Великден. А и кое предпочитате- Домашен или купен козунак? Кои специалитети подбирате за празника? :blush: :blush: :blush:
НадяКакви са вашите предложения за изкушения по случай 8 март?
Скъпи дами, тъй като наближава 8 март ми идват много идеи на ум за разни изкушения. Този празник е в чест за всяка жена. Какви са вашите предложения за изкушения по случай 8 март?
НадяКолко често правите домашна питка?
Аз се старая да правя все по- често домашни питки, защото вкусът е много по- страхотен, а и децата ми предпочитат домашна питка пред купено хлебче.