Bistra Ivanova

Новак
Моята стенаРецепти35СтатииСъветиКоментари4Форумни теми2Постове във форума17За менИзпрати съобщениеточки453

Агнешко, козунаци, зелена салата и боядисаните яйца 


Аз пробвах няколко пъти и все ставаше на бучки. Последният път стана. Направих го с олио(6-7с.л). Запържих в него 5-6с.л. брашно до светло кафеникава лепкава каша. Готвих го 2-3мин. и добавих прясното мляко(около 1 литър). Бърках докато се сгъсти. 


С масло като съм го правила ми става на бучки, с олои го правих последния път и ми се получи много добре.

Смесвам ги, като млякото ми е повече от водата.

И аз ползвам всички тези, които сте изброили, слагам също девесил и универсалните подправки (пикантина или вегета).

Аз винаги стържа лука за всяка манджа, тъй като мразя пържен лук. Ако не се вижда в манджата мога да го ям. Иначе на салата не ми е проблем да го ям.

Със слънчогледово олио и понякога с краве масло.

Банани, киви, ябълки, мандарини, разбъркани със сладкарска разбита сметана и мармалад какъвто имам под ръка.
:love:


Аз разбърквам един жълтък с 4-5 с.л кисело мляко и една- две капки оцет. Добавям 3-4 черпака от супата и бъркам хубаво. Добавям застройката към супата, която е свалена от котлона, като бъркам постоянно. Оставям супата да поври още 2-3 мин.