Gold
Gold
Чирак

Моите форумни постове

Gold
Някой неща знам от майка ми, но повечето ястия сама съм се учила или чета от книги или интернет.
Gold
Ям и обичам почти всякакви меса , пержени или печени. Обичам също и пресни салати, мусака.
Gold
Сирене, маслини, кашкавал, салати също много обичам, пържоли, бутчета с картофки... Ами те са доста нещата, които ми се услаждат
Gold
Изключително рядко, но има и такива случай.
Gold
Мусака. Мъжът ми я обича много , когато аз я сготвя. Аз също си я харесвам. Баница също много добре ми се получава, но като цяло тя е лесна.
Gold
Използвам си само бяла захар.
Gold
Всичко изчезва на момента. Не ми се е налагало да го съхранявам, но ако все пак ми се наложи ще го увия в плик.
Gold
Домашното сладко си е най-хубаво. И не само сладкото-всичко домашно си е най-вкусно, а и човек знае какво съдържа, докато купъчките неща няма как да се знае какво точно има и как е направено.
Gold
По принцип гледам срока на годност, но това не е гаранция , че продукта не е развален. Ако не е съхраняван както трябва или ако му е сменен срока ( чувала съм за това че може да се направи и че се прави ) продукта пак може да е развален. А съдържанието какво да го гледам. Мислите ли че се пише всичко и най-вече истината? Колко пъти съм гледала по телевизията ( за най-различни неща ) че имало проверка, че продуктите не отговарят на написаното и т.н. Вече няма почти нищо качествено.
Gold
Задължително с кафе! Чай пия само когато съм болна!
Gold
Нито "за", нито "против". В къщи пием газирано, но не прекаляваме!
Gold
За да оцелее човек на такъв остров на първо място трябва да пие вода. Човек издържа най-малко време без вода. За това бих взела съд в който мога да си преварявам вода. Имам въпрос към тези, който искат да вземат хладилника или фризера със себе си. Къде ще го включите за да не се развали храната?
Gold
Докато готвя мога да слушам всеки стил в музиката, който ми харесва, а аз слушам почти всичко с малки изключения.
Gold
На ток или печка на дърва и въглища. Не обичам газта.
Gold
И аз използвам София мел.
Gold
Всичко запържвам поетапно на котлона, само след заливката слагам във фурната.
Gold
Нямам престилка и не използвам. Не мисля, че е нужно да си купувам след като така ще си седи
Gold
Приготвени в къщи