Марияна борисова

Чирак
Моята стенаРецепти27Статии5Съвети4Коментари46Форумни теми9Постове във форума15За менИзпрати съобщениеточки894

Много зависи колко ми е натоварено през седмицата.В повечето случай използвам уикенда за готвене,в по големи количества.Ако ми остане време и някои делничен ден.

Свинско със зеле,пилешко с ориз,месни супи.Почти всяка неделя замесвам и по някоя питка.

Скарата я обожавам, особено на дървени въглища вратни пържоли стават чудесно

Миризмата,иначе ще изхвърлите готовото тесто в кофата.На мен ми се е случвало няколко пъти и за това ползвам само суха

Най добре става да се намаже веднага след изваждане от фурната с краве масло и да се завие с кърпа

Към варено месо,на някой видове яхнии с месо

Индришето го слагам когато правя компоти от кайсии и някои видове сладка.Така го правеше моята майка и ставаха с невероятен аромат