Марияна борисова
Чирак
Моята стенаРецепти27Статии5Съвети4Коментари46Форумни теми9Постове във форума15За менИзпрати съобщениеточки895
Много зависи колко ми е натоварено през седмицата.В повечето случай използвам уикенда за готвене,в по големи количества.Ако ми остане време и някои делничен ден.
Свинско със зеле,пилешко с ориз,месни супи.Почти всяка неделя замесвам и по някоя питка.
Скарата я обожавам, особено на дървени въглища вратни пържоли стават чудесно
Миризмата,иначе ще изхвърлите готовото тесто в кофата.На мен ми се е случвало няколко пъти и за това ползвам само суха
Най добре става да се намаже веднага след изваждане от фурната с краве масло и да се завие с кърпа
Към варено месо,на някой видове яхнии с месо
Индришето го слагам когато правя компоти от кайсии и някои видове сладка.Така го правеше моята майка и ставаха с невероятен аромат