Моите форумни теми

Марияна борисоваКаква марка краве масло използвате?
Опитът ми показва че не всяко краве масло има нужните качества за да бъде използвано
Марияна борисоваКак се плете пита?
Всеки има различен начин за оформяне на пита и много видове плетки.Интересуваме как оплитате и триковете свързани с тях
Марияна борисоваС колко захар замествате козунак, за да стане сладък?
Правя ги, но сякаш все не са ми сладки. Уж все по доза,но не ми се получават.
Марияна борисоваПриготвяне на черен дроб?
Как да убием горчивия вкус на черния дроб?
Марияна борисоваКак се желират меса за пача?
Искам да си направя пача, търся начин да сгъстя по лесно бульонът.
Марияна борисоваКак да направя по хубави ореховки?
Обичам ореховките и очаквам различни начини за приготвяне
Марияна борисоваВ кои ястия бихте използвали майорана?
Малко знам за нея, препоръчайте ми за да подобря вкуса на някой ястия.
Марияна борисоваСиликонова форма за кекс или тефлонова
Коя бихте предпочели да печете?
Марияна борисоваЗа какво се ползва подправката шафран?
Шафранът е една от най -скъпите подправки, бихте ли споделили мнения за нея?