Марияна борисова

Чирак
Марияна борисова коментира:
Колко време го пекохте?
Марияна борисова коментира:
В тенджера под налягане,сигурно ще стане още по вкусна
Марияна борисова коментира:
Може застройката да е с лимонтузу,дали ще стане
Марияна борисова коментира:
Аз добавям кубче зеленчуков бульон и става още по вкусно
Марияна борисова коментира:
Бих добавила към марината и малко тарос или девисил
Марияна борисова коментира:
Ще добавя и топено сирене,дали ще е добре?
Марияна борисова коментира:
Тази сутрин с нея ще закусваме.
Марияна борисова коментира:
Сутрин за закуска ще си ги вкуся.
Марияна борисова коментира:
Много добра рецепта.Опитах я и останахме очаровани.
Марияна борисова коментира:
Просто така реших,защото я правих с много любов
Марияна борисова коментира:
Ами да ви кажа че с вода правя палачинки,с мляко нещо не ми се получават
Марияна борисова коментира:
По същия начин правя сместа,ама пържени като са са още по вкусни.Като предварително ги овалям хубаво в брашно
Марияна борисова коментира:
Вода ако им се долее,сместа няма ли да е по течна,за да станат по тънки за пържене
Марияна борисова коментира:
Зехтинът може ли да се замени с олио?