Мисса
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти50Снимки158Статии3Съвети14Коментари57Форумни теми75Постове във форума85За менИзпрати съобщениеточки2380
Вече се получава повече от отлично! Вероятно наистина в рецепурниците дозата е завишена. Благодаря за съветите дами! Ако има и други трикове за хлебопекарна, споделяйте - аз откровено съм щастлива да използвам такъв уред и обожавам да експериментирам с него
Страхотна тема! Чаят и изобщо всички билки и подправки влияят много добре на организма. Аз предпочитам комбинации от билки
Вкъщи имаме практика да купуваме кафе на зарна от кафетерии или магазинчета за лакомства и сами да си го мелим или пък на място, защото машините там са професионални и става отлично. Аромата и вкуса е уникален и това е 100% истинско кафе. А относно видовете експериментираме, като предпочитаме по-ароматните сортове. Стават и уникални миксове от различните видове кафе!
Ако искате ми пишете на съобщение - здравословните навици и живот са ми любима тема, може да обменим опит
Да....по идея на една приятелка. Обаче не съм очарована хахахах .... даже се питахме такъв ли вкус трябва да има
За съжаление, не мога, не бях аз "авторката" на кафето, но ако ми се отдаде възможност ще се поинтересувам
Оооо да! И ние така ги съхраняваме- в хладилник. Даже е хубаво, че са готови начупени и изчистени, а дори може да се смелят и пак така да се приберат в хладилника. Много е лесно, когато трябват за десерти или други рецепти - направо са си готови и чакат в хладилника