Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Мисса»Моите форумни теми

Моите форумни теми

МиссаПрепоръчайте марка и модел хлебопекарна
Здравейте! Нашата хлебопекарна се повреди преди време, моля споделете, ако ползвате и дали сте доволни от марката и модела. Нашата беше Горение
МиссаСподелете опит за съдомиялна машина
Здравейте, кулинари! Споделете опит за съдомиялни машини, моля. Модел, цена, удобна ли е или не, предимства и недостатъци, какви консумативи използвате, а също и много важен момент - какво електричество ви харчи и при каква честота на използване? Ще се радвам да разбера колкото се може повече мнения и благодаря, ако добавите подробности!
МиссаНовата тематична седмица
Разгледахте ли вече? Повечето неща не ми допадат вкусово, за да ги приготвя у дома, но пък изключително много се радвам на бадемовите сладки, защото обожавам всичко с бадеми. Затова ще направя дори няколко вида
МиссаЛипсват ли ви ресторантите и заведенията?
Здравейте, смели кулинари! Напоследък са ме налегнали мисли за пандемията и нейното развитие. Една от тях е тази за ресторантите и останалите заведения. Преди непрекъснато ми се налагаше да се храня навън, но сега имам повече кулинарни занимания вкъщи, а и така събирам рецепти, снимки и опит за публикуване. Липсват ли ви заведенията или не? Промени ли нещо при вас пандемията в кулинарно отношение? - При мен ДА
МиссаНавици в кухнята, които винаги да следваме
Здравейте! Забелязах колко нови и интересни форумни теми има тук! Те са ми любими и ми беше интересно да разгледам отговорите ви. И аз ще се опитам да ви провокирам с нещо - кои са вашите навици в кухнята, на които сте верни? Ето моите: 1 - винаги следвам рецепти 2 - обичам да използвам определени съдове за дадено нещо 3 - преди едно добро готвене, обичам сама да направя едно добро пазаруване - никой не може да напазарува по-удачно освен от самия готвач
МиссаКак да си приготвя натурална закваска за хляб?
Здравейте! Доста ми е интересно как мога да приготвя натурална квас за хляб. Преди години бях гледала кулинарно предаване, в което ставаше дума за това. Не използваха никаква мая, а чрез естествени процеси с течението на времето направиха квас. Но за съжаление, не откривам вече това предаване в интернет - нямам спомен вече. Ще съм ви много благодарна, ако споделите ваш опит или идеи. Имам мотивация да експериментирам и ми се иска да напиша статия за това! Пожелавам усмихната и приятна седмица!
МиссаКак се почиства тефлонова скара?
Привет! Как почиствате тефлонова електрическа скара, ако ползвате такава? Става дума за тези като грил с капак, вършат страхотна работа, тавичката, в която се оттичат мазнините се мие и е практична, но самата скара се почиства трудно и досадно. Вие използвате ли допълнително препарати и какви? Открили ли сте трикове?
МиссаКак намирате време за качване на снимки и рецепти?
Здравейте, кулинари! Не отдавна спечелих първата си награда от сайта и много и се радваме вкъщи. Затова доста се мотивирах и се опитвам да правя интересни неща. Но толкова малко свободно време ми остава, че снимките от направени рецепти се трупат, трупат. Вече имам стотици снимки на различни рецепти и нямам достатъчно време да качвам поне по една на ден. Вие как постъпвате - събирате си снимки и качвате на куп рецептите или ежедневно отделяте по малко време? Поздрави! С нетърпение очаквам отговорите Ви!
МиссаСладко от праскови - добавяте ли вода?
Вие добавяте ли вода към продуктите за сладко от праскови или не? Успявате ли после да постигнете желаната гъстота и за колко време?
МиссаПомощ, хлебопекарната тече
Това се получава на отложен старт, дали е възможно да е от формичката или може да е друг проблема
МиссаКак приготвяте шарената сол?
Здравейте! Правите ли домашна шарена сол и какво включвате в състава й? Бих се радвала, ако някой сподели опит как я приготвя.
МиссаЗащо снимките, които се опитвам да кача са със статус чака одобрение
Защо снимките, които се опитвам да кача са със статус чака одобрение. Това силно ме демотивира и отказва да влизам в сайта ежедневно. По принцип много ми харесва сайта и идеята му, но не ми е приятно, че снимки предложени от мен през юли все още са със статус чака одобрение.
МиссаКак се приготвя чай от физалис
Къде ли не гледах и четох, но не ми стана ясно как се приготвя чая от физалис. Бих се радвала, ако някой сподели опит за този вид чай.
МиссаФизалисът се оказва, че е много полезен!
Това е много интересен продукт, който не е толкова разпространен и често срещан. Обаче след лека справка се оказва, че е много полезен! Предимно за имунитета. Срещали ли сте го и за какво го ползвате?
МиссаИнтересни идеи и рецепти за мултикукър
Някакви интересни идеи за рецепти за мултикукър? Тествахме го с приготвянето на ориз със зеленчуци - направо на режим ориз го приготвихме. Вие какви рецепти сте опитвали?
МиссаКакъв Мултикукър да избера? Моля за мнение за видове и марки
Разглеждах фритюрниците на горещ въздух и така без да искам часове наред се зарових да разглеждам и мултикукъри. Сега съм си навила на пръста да си взема, защото ми изглежда много практично и полезно. Ако може споделете мнение, опит, предпочитания
МиссаЗа новия рецептурник за детските градини
Разбрахте ли за промените в храненето в детските градини? На какво мнение сте?
МиссаЛетен Кулинарен Лексикон
Приветтт! С началото на горещините вече пак идва казуса "Какво да готвя", та ми хрумна,че във форума ще е забавно и полезно да си направим кулинарен лексикон. Който желае, нека участва - ще е хубаво да обменим опит и идеи. Ето някои въпроси от мен, добавяйте, ако измислите 1. Какво готвихте последно? 2. Коя ви е любимата лятна рецепта? 3. Кое е кулинарното предизвикателство, към което сте се отправили или ако няма такова в момента кое беше последното?