Йозлям Кадирова

Готвач
Моята стенаРецепти250Статии40Съвети61Коментари89Форумни теми1Постове във форума28За менИзпрати съобщениеточки7073

И аз забелязах, че вечерната светлина не е подходяща за снимки и обикновеко чакам до сутринта.

Да, знам го този момент.
Правя си възможно най-добрите снимки вечерта, след като ястието е готово, а на сутринта ако все още има поне за 1 чинийка , си правя по-качествени снимките 


Всъщност сайта ме зариби ужасно много да готвя.
Уча се, но съм си все още просто начинаещ кулинар.

Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути

Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути

Ползвала съм ги и двете за едни и същи неща, и определено разлика не съм видяла.
Въпрос на навик и предпочитания е. Аз предпочитам отскоро само сухата, не се разваля лесно и се съхранява също лесно.

Купувам си основните продукти, които се хапват у дома, но конкретно какво да сготвя решавам на самия ден - влизам в готвач.бг и си харесвам нещо с основната съставка.
Всъщност, благодарение на готвач.бг се зарибих по готвенето.