Йозлям Кадирова
Готвач
Моята стенаРецепти233Снимки1287Статии40Съвети61Коментари89Форумни теми1Постове във форума28За менИзпрати съобщениеточки6316
Да, знам го този момент.
Правя си възможно най-добрите снимки вечерта, след като ястието е готово, а на сутринта ако все още има поне за 1 чинийка , си правя по-качествени снимките
Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути
Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути
Ползвала съм ги и двете за едни и същи неща, и определено разлика не съм видяла.
Въпрос на навик и предпочитания е. Аз предпочитам отскоро само сухата, не се разваля лесно и се съхранява също лесно.