Моите форумни постове

Йозлям Кадирова
И аз забелязах, че вечерната светлина не е подходяща за снимки и обикновеко чакам до сутринта.
Йозлям Кадирова
Да, знам го този момент. Правя си възможно най-добрите снимки вечерта, след като ястието е готово, а на сутринта ако все още има поне за 1 чинийка , си правя по-качествени снимките
Йозлям Кадирова
Сол, черен и червен пипер смятам аз.
Йозлям Кадирова
За София Мел съм и аз. Много разновидности, добро качество.
Йозлям Кадирова
Всъщност сайта ме зариби ужасно много да готвя. Уча се, но съм си все още просто начинаещ кулинар.
Йозлям Кадирова
Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути
Йозлям Кадирова
Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути
Йозлям Кадирова
Ползвала съм ги и двете за едни и същи неща, и определено разлика не съм видяла. Въпрос на навик и предпочитания е. Аз предпочитам отскоро само сухата, не се разваля лесно и се съхранява също лесно.
Йозлям Кадирова
Купувам си основните продукти, които се хапват у дома, но конкретно какво да сготвя решавам на самия ден - влизам в готвач.бг и си харесвам нещо с основната съставка. Всъщност, благодарение на готвач.бг се зарибих по готвенето.
Йозлям Кадирова
Загорка ретро