Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Йозлям Кадирова»Моите форумни постове»Страница 2

Моите форумни постове

Йозлям КадироваНякакви съвети от по-старите потребители как по-успешно да снимаме пригответните ястия?
И аз забелязах, че вечерната светлина не е подходяща за снимки и обикновеко чакам до сутринта.
Йозлям КадироваНякакви съвети от по-старите потребители как по-успешно да снимаме пригответните ястия?
Да, знам го този момент. Правя си възможно най-добрите снимки вечерта, след като ястието е готово, а на сутринта ако все още има поне за 1 чинийка , си правя по-качествени снимките
Йозлям КадироваКоя е най-разпространена подправка според вас?
Сол, черен и червен пипер смятам аз.
Йозлям КадироваНа коя фирма брашното е най-хубаво?
За София Мел съм и аз. Много разновидности, добро качество.
Йозлям КадироваС участието си в конкурса на Готвач - израснахте ли като кулинари?!
Всъщност сайта ме зариби ужасно много да готвя. Уча се, но съм си все още просто начинаещ кулинар.
Йозлям КадироваБързи рецепти на сладкиши
Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути
Йозлям КадироваБързи рецепти на сладкиши
Забърквам някакви сладкиши, като най - вече прибягваме до една рецепта - икономичен сладкиш с ябълки, който отнема не повече от 30 минути
Йозлям КадироваСуха или жива мая?
Ползвала съм ги и двете за едни и същи неща, и определено разлика не съм видяла. Въпрос на навик и предпочитания е. Аз предпочитам отскоро само сухата, не се разваля лесно и се съхранява също лесно.
Йозлям КадироваСъставяте ли си примерно меню за няколко дни ?
Купувам си основните продукти, които се хапват у дома, но конкретно какво да сготвя решавам на самия ден - влизам в готвач.бг и си харесвам нещо с основната съставка. Всъщност, благодарение на готвач.бг се зарибих по готвенето.
Йозлям КадироваКоя е любимата ви марка бира?
Загорка ретро